WinMX Music Problemen met de aansluiting

WinMX Music Problemen met de aansluiting


WinMX is een computerprogramma gebruikt om computerbestanden delen van de ene gebruiker naar de andere. Het maakt gebruik van "P2P-technologie" (kort voor peer-to-peer), wat betekent dat in plaats van het verbinden met een gespecialiseerde computer server naar een bestand te downloaden, wordt u direct aan te sluiten op een andere gebruiker die dat bepaald bestand is "sharing". Hoewel P2P-sharing kan resulteren in hogere verbindingssnelheden dan wat je normaal zou vinden, komt het met zijn eigen aandeel in de problemen met de verbinding, vooral wanneer het delen van muziek met WinMX.

Internetverbinding

Als u ondervindt problemen met de verbinding, terwijl het delen van muziek met WinMX, controleer uw internetverbinding. Het kan nodig zijn om de verbinding te herstellen. Om dit te doen, koppelt u zowel uw modem en router van hun voedingsbron. Laat ze unplugged voor 15 tot 30 seconden en sluit ze terug in. Dit zal het interne geheugen te resetten op beide apparaten, die zal het opruimen van de meerderheid van de problemen die u ondervindt met uw internetverbinding. Als de problemen aanhouden, contact opnemen met de klantenservice van uw internet service provider.

De gebruiker

WinMX maakt rechtstreeks verbinding met de computer van een andere gebruiker om bestanden te downloaden, wat betekent dat je volledig afhankelijk van zijn Internet-verbinding voor snelheid. Naast de naam van een gebruiker in WinMX, vindt u een overzicht van hoe snel zijn internetverbinding is te zien. Als hij een breedbandverbinding, eventuele problemen die u mogelijk ondervindt waarschijnlijk niet op zijn einde. Echter, als hij een 56K internetverbinding, betekent dit dat hij met behulp van dial-up internet, die niet alleen kan leiden tot een langzame download snelheden, maar problemen met de verbinding. Er is niets wat je kunt doen om problemen afgeleid van dit op te lossen, behalve op zoek naar de bestand dat wordt gedeeld door een andere gebruiker.

Upload snelheid

WinMX staat slechts een persoon om zo snel als ze uploadt downloaden. Als uw verbinding instellingen WinMX hebben een cap op uw upload snelheid of hebben het uploaden uitgeschakeld, kan dit leiden tot een scala aan problemen met de verbinding bij het delen van muziek. Ga naar het menu "Voorkeuren" in WinMX en zorg ervoor dat de "Upload Limit" wordt vermeld als "Unlimited" in tegenstelling tot iets als "0.0KB / S." Door simpelweg deze optie te veranderen, kunt u veel problemen met de verbinding u ondervindt op te lossen.