Hoe naar Double Monitors installeren

Het installeren van twee beeldschermen op uw computer kan de productiviteit voor taken die vereisen verwijzingen naar een secundaire bron te verhogen. Als voorbeeld, als je een research paper schreven en die nodig zijn om een ​​bepaalde studie te verwijzen, kan je de studie geopend op een monitor en het papier aan de andere kant om je te redden van heen en weer schakelen tussen vensters. Het opzetten van dubbele monitoren vereist twee grafische aansluitingen op uw computer. De meeste moderne videokaarten zijn onder andere twee aansluitingen, dus je kan al het vermogen. Zo niet, dan kunt u een adapter die een extra VGA of DVI-aansluiting via USB biedt aan te schaffen.

instructies

1 Sluit een monitor in de juiste aansluiting op uw computer. Monitors zijn ofwel VGA of DVI. Als uw monitor is een VGA-type, kunt u een DVI-naar-VGA-adapter gebruiken om de DVI-aansluiting van uw computer-naar-VGA zetten. Het omgekeerde is niet mogelijk, maar niet goedkoop: het omzetten van VGA naar DVI vereist een dure converter omdat je opschaling van VGA analoge uitgang digitaal signaal DVI's.

2 Sluit de tweede monitor in de tweede grafische verbinding. Als u niet beschikt over een tweede aansluiting op de achterkant van uw computer, de aanschaf van een USB-naar-VGA of USB-naar-DVI adapter naar een andere verbinding via USB toe te voegen en sluit de monitor in deze adapter.

3 Steek beide monitors in en start uw computer. Windows herkent automatisch uw monitors.

4 Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van het Windows-bureaublad en kies "Screen Resolution."

5 Klik op de "Meerdere schermen" drop-down menu en selecteer "Deze beeldschermen uitbreiden."

6 Klik op de knop "Apply" aan de onderkant van het venster. Uw bureaublad zal dan uit te breiden tot de tweede monitor bevatten.

7 Klik en sleep de top-monitor graphics om de monitors te positioneren op basis van uw fysieke opstelling. U kunt ook op een monitor om deze te selecteren en vervolgens individueel zijn resolutie en oriëntatie te veranderen indien nodig.

8 Klik op 'OK'.