Wat doorgesneden Paging voor AT & amp; T Wireless Voice Mail?

AT & T Wireless biedt klanten een standaard of verbeterde voice mail service, afhankelijk van de belpakket zij kopen. Echter, zijn voorzien van zowel voice mail services doorgesneden bladeren. Met deze functie kunnen bellers te omzeilen opgenomen bericht van uw voicemail en sturen u een SMS-bericht met een callback telefoonnummer. Als een standaard voicemail-functie, is er geen extra kosten te activeren of gebruik maken van deze functie.

Over

Wanneer u een AT & T Wireless klant bellen en de verbinding tot stand naar de voicemail, hebt u de mogelijkheid van het onderbreken van de ingesproken bericht of voice mail instructies en het versturen van een SMS-bericht met een callback nummer aan de AT & T-klanten. AT & T niet langer geeft bellers met instructies voor het gebruik van deze functie, maar bellers kunnen het doorsnijden paging-functie te activeren door te drukken op "5" op enig moment na het aansluiten op het voicemailsysteem.

Met behulp van de functie

Na het indrukken van "5", horen bellers een prompt naar een callback telefoonnummer in te voeren. Voer de volledige 10-cijferig telefoonnummer inclusief het netnummer dat u wilt laten zoals een SMS-bericht voor de ontvanger van de oproep. De voice mail systeem speelt het telefoonnummer ingevoerd in de telefoon. Door op "1", bevestigt het ingevoerde telefoonnummer correct en op is "2" kunt u veranderen het telefoonnummer ingevoerd. Het voicemailsysteem vraagt ​​u om op te hangen na het bevestigen van het nummer juist is.

Ontvangen van doorgesneden Pagina

Call ontvangers ontvangen onmiddellijk het doorsnijden pagina als een tekstbericht op hun AT & T Wireless telefoon. AT & T legt geen extra kosten voor het ophalen van dit type SMS-bericht. Echter, om het SMS-bericht ontvangt, de AT & T-behoeften van de klant aan de macht op zijn telefoon en zorg ervoor dat de telefoon heeft de mogelijkheid om sms-berichten te ontvangen. Als de klant de telefoon is uitgeschakeld wanneer u het doorsnijden pagina bericht achter te laten, wordt de oproep ontvanger het bericht ontvangt na het inschakelen van de telefoon op.

voordelen

Als je belt een AT & T Wireless klant van een andere mobiele telefoon, met behulp van de snede door paging-functie kunt u minuten bespaart en spaart u het ingesproken bericht of voicemail instructies. Bovendien, sms'en een telefoontje terug nummer duurt meestal minder tijd dan het verlaten van een gedetailleerde spraakbericht. Het nadeel is dat de ontvanger niet weet of de oproep dringend is of niet.