Hoe te Clean Up Windows XP

Hoe te Clean Up Windows XP


Te veel van alles is een slechte zaak is en te veel oude bestanden op Microsoft's Windows XP-besturingssysteem hinder prestaties. PC-gebruikers kunnen functies van het besturingssysteem voor lief nemen, nooit het realiseren van het bedrag van de uitputting van hulpbronnen. Wanneer een gebruiker bezoekt regelmatig dezelfde webpagina, Windows XP winkels of caches elementen van de webpagina, zodat het tegenbezoek is sneller. Als gebruikers typen documenten in een tekstverwerker, worden back-ups vaak gemaakt in het geval van een systeemstoring. Overbodige bestanden te bouwen in de tijd en moeten worden schoongemaakt.

instructies

1 Klik op "Start" in de linker benedenhoek van het bureaublad om het Start-menu te zien.

2 Selecteer het pictogram "My Computer" om een ​​dialoogvenster te openen.

3 Klik met de rechtermuisknop op de "C" drive om een ​​pop-up menu te tonen. Dit station herbergt het besturingssysteem Windows XP. Als uw besturingssysteem is geïnstalleerd op een alternatieve stationsletter, bijvoorbeeld "D" of "E", kies dan dat station.

4 Kies de "Eigenschappen" optie op het menu. Wacht tot er een dialoogvenster te openen.

5 Klik op het tabblad 'Algemeen' als dit nog niet is aan de voorzijde van het dialoogvenster. Klik op de "Disk Cleanup" knop, en dan wachten op een ander dialoogvenster te openen. Wees geduldig als Windows XP is het uitvoeren van berekeningen op schijfruimte.

6 Klik vinkjes in de vakjes naast de bestanden die u wilt reinigen in de sectie in de "Schijfopruiming voor (C :)" dialoogvenster "Bestanden verwijderen".

7 Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het dialoogvenster. Nogmaals, wees geduldig terwijl Windows reinigt de bestanden.

Hints

  • Klik op de "View Files" knop in stap 6 hierboven om de exacte bestandsnamen te zien voor het uitvoeren van een deken opruimen.
  • Na het uitvoeren van Schijfopruiming in Windows XP, moet u gegevens die u gewend kunnen zijn geweest om automatisch te vullen opnieuw in te voeren. In het bijzonder, kunnen webpagina's die u nodig heeft om gebruikersnamen en wachtwoorden opnieuw in te voeren.