Hoe maak Herkleefbare Gift Tags

Hoe maak Herkleefbare Gift Tags


Wanneer zij worden geconfronteerd met de taak van het kopen van een veel cadeautjes voor een groot aantal mensen, het ontwerpen van op maat gemaakte gift tags kunnen onnodige en zelfs ontmoedigend lijken. Gelukkig kunnen de meeste tekstverwerkingssoftware leven veel gemakkelijker te maken, waardoor snel en eenvoudig printen van labels die nog kan worden aangepast met een beetje artistieke flair.

instructies

1 Open een nieuwe tekstverwerker document.

2 Vind de tab "Mailings". Afhankelijk van de tekstverwerker, kan dit tabblad een andere naam, misschien heb "Tools." Klikken op het tabblad moeten brengen een optie 'Labels'. Klikken "Labels" verschijnt het "Enveloppen en Etiketten" dialoogvenster.

3 Zorg ervoor dat u het adres blok helemaal leeg laten. Klik op "Opties" om de "Label Opties" dialoogvenster te openen.

4 Selecteer het type printer die overeenkomt met uw eigen. Klik op de pijl naast 'Label Vendors "en selecteer de fabrikant van uw label blad. Uit het productnummer lijst selecteert u het nummer dat overeenkomt met degene die op het etiket vel verpakking moet worden afgedrukt. Klik op 'OK'.

5 Selecteer de "Full pagina van hetzelfde label" optie die onder druk zal worden gevestigd in de "enveloppen en etiketten" dialoogvenster.

6 Klik op "Nieuw Document." Dit moet leiden tot een document van lege etiketten. Typ de gift tag berichten in elk etiket. Om de kleur of opmaak wijzigen, gebruikt u de opties vinden onder de "Thuis" en "Pagina-indeling" tabbladen.

7 Laad de lege label vel in de printer. Selecteer "Print" in het kader van de "Thuis" tab op uw tekstverwerker.

Hints

  • Als de lijnen die aangeven de labels niet zichtbaar zijn bij het selecteren van "Nieuw Document", ga dan naar het tabblad "Lay-out", vinden "Table Tools" en selecteer dan de "View Rasterlijnen" optie te vinden in de "Table" groep.
  • Als het lege fabrikant label blad of het productnummer niet in de "Label Opties" dialoogvenster wordt vermeld, gewoon afmeten van de grootte van de labels en vind de bijbehorende maten in het productnummer lijst.