Dell Vs. Apple LCD

Dell Vs. Apple LCD


De meeste Mac-gebruikers zijn vaak op zoek naar een extra monitor toe te voegen aan hun computer set-ups. Dus een Apple beeldscherm lijkt de eerste logische keuze. Echter, heeft Dell het maken van kwaliteit computer monitoren voor een lange tijd ook. Er zijn veel verschillen tussen de verschillende monitoren, die alvorens te kopen moet worden overwogen. Ook als je geen Mac-gebruiker, zijn er enkele dingen die je moet weten over Apple beeldschermen voor de aankoop.

Selectie

Dell Vs. Apple LCD


Dell-monitoren zijn de duidelijke winnaar in termen van selectie. Apple heeft op dit moment een totaal van twee verschillende soorten monitoren die ze verkopen. Dell aan de andere kant heeft meer dan 160 keuzes tijdens hun beeldscherm selectie. Apple heeft een 24-inch LED Cinema Display, evenals een 30-inch LCD Cinema HD Display, niet heel veel van de selectie. Dell biedt een brede selectie van monitoren, variërend van 18,5 inch tot 30 inch.

Gebrek aan de monitor keuzes door Apple is het duidelijke verschil-maker in deze vergelijking.

bril

Omdat Dell heeft zoveel monitoren om uit te kiezen, zou het een eeuwigheid duren om een ​​lijst van de specs van elke individuele monitor. Echter, de grote meerderheid van de Dell-monitoren zijn voorzien van breedbeeld LCD-schermen met ingebouwde DVI en VGA-aansluitmogelijkheden. Sommige van hun nieuwere modellen zijn ook voorzien van een aparte HDMI-aansluiting ook. Apple's 24-inch LED Cinema Display is voorzien van een drievoudige interface. De drievoudige interface-aansluiting is voorzien van een Apple MagSafe-stroomadapter, Mini DisplayPort-connector en USB-aansluiting. De MagSafe-adapter wordt gebruikt om Apple notebooks rekenen voor gebruik met deze monitor. De USB-aansluiting wordt gebruikt om de USB-poorten op Apple laptops om het scherm uit te breiden. Het scherm is voorzien van een ingebouwde USB-hub op de rug, zodat deze aansluiting is nodig als je wilt dat de functie te gebruiken. De Mini DisplayPort is wat kan de monitor aan te sluiten op een computer. Een ding om op te merken: de Apple 24-inch LED Cinema Display werkt alleen met nieuwere Apple laptops die een Mini DisplayPort-aansluiting hebben. Apple's 30-inch LCD Cinema Display zal werken met Mac en PC computers via een DVI-aansluiting.

Dell's volledige scherm selectie beschikt over een hoge resolutie voor de prijs. Echter, ze allemaal verschillen enigszins in de werkelijke specs te wijten aan de talrijke modellen en schermformaten beschikbaar. De Apple 24-inch LED Cinema Display heeft een resolutie van 1920 x 1200, waardoor het ideaal is voor gebruik met de nieuwere Apple laptops. Apple's 30-inch LCD Cinema Display ondersteunt een maximale resolutie van 2560 x 1600, waardoor het nuttig voor een verscheidenheid van verschillende computers en de grafische kaart set-ups.

Ontwerp

Er is geen gebrek aan ontwerp op de Apple-monitors. De 24-inch LED Cinema Display is zeer stijlvol en voorzien van edge-to-edge glazen opduiken. Het voorste gedeelte van de monitor is een glanzend zwarte afwerking, en het achterste gedeelte van de monitor is een platte grijze kleur; een kleurencombinatie die heel goed werkt met elkaar. Apple's 30-inch LCD-monitor is een van de weinige monitoren op de markt die een volledig aluminium design kenmerkt. De gehele scherm is ingekapseld in een duurzame aluminium afwerking. Deze monitor ziet er ook zeer stijlvol en futuristisch. Apple is altijd erg goed gedaan voor zover het de kunst en design dat ze in hun producten te zetten. Als je een Mac-gebruiker, en op zoek naar uw monitor aan op de rest van uw computer set-up match, hun is geen betere keus dan een Apple monitor.

Dell-monitor ontwerpen zijn zeer strak. Dell-monitoren kijken vergelijkbaar met andere monitor bedrijven. Omdat Dell biedt zo veel monitoren, ze hebben duidelijk verschillende designs en structuren. De meerderheid van de Dell-monitoren zijn zwart van kleur en hebben een zeer minimalistische kijken naar hen. Dell-monitoren zal er goed uitzien met elke computer.

Prijs Value

Prijs is altijd een moeilijke vergelijking te maken met Apple producten. Als u op elk type van een begroting, Dell is zeker de weg te gaan. Dell-monitoren beginnen bij $ 89 en gaan tot $ 1700. De twee monitoren die Apple biedt zijn geprijsd op $ 1799 voor de 30-inch en $ 899 voor de 24-inch.

Om een ​​eenvoudige vergelijking van de monitor prijs met functies te doen, het dichtst monitor die Dell biedt aan de Apple 24-inch is de SX2210 model. Dell SX2210 lijkt sterk op de Apple 24-inch, behalve dat het een 21,5 inch scherm. Het heeft een ingebouwde web-cam en glas-to-glazen scherm. De SX2210 is geprijsd op $ 199. De Apple 24-inch is geprijsd op $ 899. Je kon kopen vier Dell SX2210 voor de prijs van een Apple 24-inch. Dell is de duidelijke winnaar in waarde.

Om een ​​eenvoudige vergelijking van de monitor prijs met functies te doen, het dichtst monitor die Dell biedt aan de Apple 30-inch is de 3007WFP-HC model. De Dell 3007WFP-HC ziet er niet uit als de Apple 30-inch. Echter, bieden ze dezelfde basisfuncties en grootte van het scherm. De 3007WFP-HC is geprijsd op $ 1,079. De Apple 30-inch is geprijsd op $ 1,700. Dus, is er een meer dan $ 600 verschil in prijs tussen de twee. Je kon de Dell 3007WFP-HC evenals een Dell 24-inch monitor te kopen voor dezelfde prijs van een Apple 30-inch display.

Dell en Apple

Beide bedrijven hebben zeer gerenommeerde naam voor zichzelf gemaakt in het afgelopen decennium. Ze zijn beide zeer goede bedrijven te kopen van in vergelijking met vele anderen in de industrie. Als u op zoek bent naar afwisseling en willen meer mogelijkheden voor uw monitor, uw beste inzet is Dell. Dell biedt ook duidelijk de betere prijs. Als u een Apple beeldscherm kunnen veroorloven, en zijn op zoek naar een kwalitatief hoogstaand product dat de rest van uw Apple-computer randapparatuur zullen overeenkomen kopen, de Apple-monitor is voor jou.