Hoe kan ik MSN Winks on My Messenger?

Hoe kan ik MSN Winks on My Messenger?


Winks zijn leuke animaties die u kunt toevoegen aan uw Windows Live Messenger-ervaring. Terwijl je winks voor uw Windows Live Messenger kunt downloaden op veel sites, is het best om de winks die met het programma, of download winks gebruik van een vertrouwde partner via de messenger-programma.

MSN Messenger Winks

Controleer uw messenger-programma om ervoor te zorgen dat je de meest recente versie. Het is de meest veilige en heeft een aantal knipoogt al geïnstalleerd. Klik op "Help" op de menubalk en vervolgens "Over Messenger." Als u niet werkt met de nieuwste versie, moet u worden gevraagd om het te downloaden. Klik op de menubalk opnieuw en kies "Extra" en vervolgens op "Winks." Een pop-up van winks moeten verschijnen. U kunt kiezen uit de reeds geladen of klik op 'Haal meer winks. " Een klein popup zal verschijnen die zegt: "Je wordt automatisch op de website voor het gebruik van uw Windows Live ID dit product worden ondertekend. Om door te gaan, klik op OK." Nadat u op "OK", een nieuw venster zal verschijnen en u zult op Kiwee's Windows Live Winks pagina. Blader en kies de winks je wilt.
Wanneer u een knipoog kiest, wordt u gevraagd of u wilt een werkbalk downloaden of gewoon downloaden van de afzonderlijke knipoog. Kies de gewenste optie en ga dan terug naar de menubalk en kies "Extra" en vervolgens "Winks." Uw nieuwe knipoog is geïnstalleerd en klaar om te gaan.
Met behulp van winks in een chatgesprek is eenvoudig. Onder het tekstinvoerveld bar in het venster IM, zijn er drie vlakken. De eerste aan de linkerkant is Smileys, de tweede is Winks en de derde is Stuur een Nudge. Klik op het tweede gezicht en het menu Winks zal verschijnen. U kunt de knipoog bekijken en stuur het naar uw chatpartner.

Voorzichtigheid

Veel sites hebben winks en smileys beschikbaar om te downloaden, maar zijn niet goedgekeurd door Windows Messenger. Sommige zijn onschuldig, maar anderen bevatten spyware. Wees voorzichtig als u besluit om te downloaden en winks installeren vanaf een externe bron.