Hoe te gebruiken GPO naar Internet sites te blokkeren

Hoe te gebruiken GPO naar Internet sites te blokkeren


De Group Policy Object (GPO) is een onderdeel van het Windows netwerkomgeving. Het biedt beheerders een betere controle van de desktop-componenten, zoals hardware, software en zelfs websites. Beheerders kunnen specifieke websites met behulp van de GPO editor-interface te blokkeren. Dit beschermt uw netwerk gebruikers toegang krijgen tot kwaadaardige websites die virussen of trojan software kunnen installeren op de computer, wat leidt tot het verlies van gegevens of gestolen documenten.

instructies

1 Klik op de knop 'Start' op uw netwerk server. Type "gpedit.msc" in het tekstvak en druk op "Enter". Dit is de snelkoppeling commando om toegang te krijgen tot de GPO-editor.

2 Dubbelklik op "User Configuration" voor een uitgebreide lijst met opties te bekijken. Klik op "Beleid", dan "Windows-instellingen", dan "Internet Explorer-onderhoud", dan "Security", vervolgens "Security Zones en Content Ratings". Let op verschillende opties in het middelste deelvenster gegevens vermeld.

3 Dubbelklik op "Security Zones" in het centrum detailvenster. Dit opent een interface waar je de controle van de websites die toegankelijk zijn door de gebruikers op het netwerk.

4 Selecteer "Import de huidige inhoud Ratings instellingen. Klik op de" Instellingen aanpassen "knop in deze sectie. Type th website die u wilt blokkeren en klik vervolgens op" Never "aan de rechterkant. Klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan.