Hoe om geheugen toe te voegen aan een Dell Inspiron 4150 Laptop

geheugen toe te voegen aan een computer is een relatief snelle en pijnloze manier om de snelheid en prestaties van de machine drastisch te verhogen, ongeacht of u een desktop computer of een laptop te gebruiken, net als de Inspiron 4150 laptop van Dell. Het geheugenmedium in de Inspiron 4150 vereist een schroevendraaier en wat geduld, hoewel met enige ervaring op laptopcomputers drastisch de tijd en frustratie die betrokken zijn bij het geheugen aanvulling te verminderen.

instructies

1 Schakel de Inspiron 4150 het besturingssysteem (waarschijnlijk Windows XP) door te klikken op "Start", "Turn Off" en dan "shut down." Haal de stroomkabel van de computer en draai de computer op zijn kop. Schuif de batterij-ontgrendeling aan de zijkant en pop de batterij uit de computer.

2 Verwijder de schroef die is gemerkt met een "K" binnen van een cirkel aan de onderzijde van de computer en draai de twee kleine schroeven direct ernaast. Trek de geheugenmodule deksel van de computer nu dat het vrij is van de schroeven, dat het op zijn plaats houden.

3 Verwijder geïnstalleerde geheugenmodules (als je nodig hebt om dit te doen) door het verspreiden van elkaar de plastic clips die op beide uiteinden van de modules. De geheugenmodules pop-up en schuif uit hun slots.

4 Plaats de nieuwe geheugenmodules in het geheugen module slots in dezelfde positie die de oude in werden verwijderd, ze stevig aan te drukken op zijn plaats. Druk naar beneden totdat de plastic clips houden ze op hun plaats.

5 Vervang de geheugenmodule afdekking over het geheugen baai. Draai de twee kleinere schroeven eerst en schroef in de grotere schroef.

6 Vervang de batterij in het batterijcompartiment. Steek de stekker in de computer.