Toegang krijgen tot uw webcam waar u ook bent

Toegang krijgen tot uw webcam waar u ook bent


Vooruitgang in de moderne technologie hebben het mogelijk gemaakt om toegang te krijgen tot computers op manieren die we nooit voor mogelijk had gehouden. Het internet biedt toegang tot e-mail, sociale netwerken en bankrekeningen. Met remote desktop websites, kunt u nu direct aan te sluiten op uw computer. Door de toegang tot uw computer via remote desktop websites, kunt u de functies van uw computer met inbegrip van uw webcam te controleren.

instructies

1 Zet uw webcam aan en controleren om te zien of het goed werkt. Plaats uw camera in de richting die u wilt bekijken. Pas de camera-instellingen te coördineren met de verlichting.

2 Selecteer een remote desktop website die gratis service biedt. Voltooiing van de sign-up proces en het downloaden van de benodigde software. U kunt betalen voor extra diensten en functies; echter, zal gratis service kunt u verbinding met uw webcam. Volg alle aanwijzingen van de remote desktop website. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord dat voor u gemakkelijk te onthouden is. Uw computer thuis moet op en verbonden zijn met het internet om op afstand te bedienen.

3 Zoek een tweede computer of ga naar een andere locatie die internet naar uw webcam te testen heeft. Navigeer naar de remote desktop website. Meld u aan bij uw externe account scherm van uw computer te zien. Activeer uw webcam. Je zal nu in staat om de kamer van uw camera bevindt zich in te zien.

Hints

  • Duidelijk uw gebruikersnaam en wachtwoorden van alle secundaire computers als u klaar bent.