Hoe te nemen met HyperCam

Hoe te nemen met HyperCam


HyperCam is een gratis applicatie waarmee je om de activiteit op uw bureaublad scherm vast te leggen. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u de software gebruiken om een ​​videochat, een professionele tutorial of een bepaald gebied op uw bureaublad op te nemen. Hoewel het gebruik van opname-software voor de eerste keer kan frustrerend zijn, HyperCam kunt u opnemen en opslaan van uw bureaublad activiteit in een paar zorgeloos stappen.

instructies

1 Open HyperCam. Het menu Screen Area verschijnen automatisch in de belangrijkste HyperCam venster.

2 Klik op de "Select Regio" knop als u wilt een bepaald gebied op uw bureaublad op te nemen. Als u gebruik maakt van de software om een ​​video of voice chat op te nemen, klikt u op de "Select Window" knop en selecteer het programmavenster.

3 Klik op de "Start Record" knop om de opname te starten. Het venster HyperCam wordt automatisch een minimum te beperken. Om de opname te stoppen, druk op de "F2" knop op uw toetsenbord. Zodra u stopt met opnemen, zal het venster HyperCam verschijnen.

4 Klik op het tabblad "AVI-bestand" aan de bovenkant van het venster HyperCam. Het programma selecteert een standaard bestandsnaam en doelmap voor uw opname, die wordt weergegeven aan de bovenkant van het scherm. Om uw opname te bekijken, klik op de "Open Output Folder" knop en dubbelklik op de bestandsnaam. De video wordt geopend in Windows Media Player automatisch.