Hoe kan ik een e-mail account verwijderen

Er kunnen momenten zijn wanneer u een e-mail account te verwijderen. Rekening inactiviteit, te veel spam of de noodzaak om te consolideren meerdere accounts zijn redenen vaak gegeven voor het annuleren. Het proces is afhankelijk van uw provider en de vraag of de jouwe is een gratis of betaalde account, maar hier zijn suggesties voor het verwijderen van de meest voorkomende rekeningen.

instructies

1 Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op uw Google-pagina als u uw Gmail-account te verwijderen. Selecteer de optie "Edit" voor "Mijn services 'en klik op' Gmail-service verwijderen" onder "Delete a Service." Vink het vakje aan om de verwijdering te bevestigen. U wordt gevraagd om een ​​nieuw e-mailadres aan uw gebruikersnaam voor andere Google-account diensten te leveren.

2 Bedenk wat u zult opgeven als u uw Yahoo e-mailaccount verwijderen. Je hebt toegang tot uw My Yahoo! instellingen, Hotjobs, GeoCities en andere diensten van Yahoo! te verliezen, ook. Als u nog wilt gaan, ga dan naar het "beëindigen van uw Yahoo! Account" en bevestig uw beslissing met uw wachtwoord. Als u alle betaalde diensten in verband met uw Yahoo e-mailaccount, beëindigen ze afzonderlijk eerste, zodat je niet verder worden gefactureerd.

3 Klik op "Help" op de elke MSN Hotmail-pagina toe aan uw Hotmail-account te verwijderen. Bij de zoektocht prompt, voert u "Account sluiten." Selecteer de blauwe gemarkeerd "Sluit je account" link die verschijnt en lees de voorwaarden voor een account te verwijderen; afhankelijk van uw service level (gratis of betaald) die u nodig heeft met een medewerker van de klantenservice om uw account te annuleren om te spreken. Bevestig "Sluit" als je eenmaal hebt gelezen en geaccepteerd de voorwaarden.

4 Wees voorbereid op een ingewikkeld proces als u wilt uw AOL e-mailservice te verwijderen, vooral als het een betaalde account. Je moet om te downloaden en afdrukken van een PDF-formulier annulering van uw account pagina, vul het in en fax of post-mail aan AOL. U kunt ook proberen te bellen naar de AOL klantenservice annulering lijn 1 (888) 265-8003. In beide gevallen kan je moet volgen een paar keer om zeker te zijn van de facturering is geannuleerd of om uw betaalde AOL e-mail om te zetten in gratis dienst.

Hints

  • De meeste gratis e-mailaccount providers ontmoedigen het verwijderen van uw account. In plaats daarvan, adviseren zij laten de rekening verblijf inactief, behalve voor incidentele gebruik om te voorkomen dat spammers overnemen uw account-adres.
  • Neem contact op met uw individuele service provider als het niet hier is bedekt of uw behoefte aan meer informatie over hoe u een e-mail account te verwijderen.
  • Wees ervan bewust dat wanneer u een e-mailaccount verwijdert, vindt u alle informatie, inclusief adresboeken en gearchiveerde e-mail, in verband met verliezen. Volg de instructies van uw provider voor back-up of exporteren e-mailaccount voor het kiezen van de "account Delete" optie, die onomkeerbaar is.
  • Afhankelijk van uw provider, zal het overal mee naartoe nemen van 30 tot 90 dagen voor alle e-mailaccount gegevens moeten worden verwijderd nadat een account is verwijderd.