Microsoft OneNote Tips

Microsoft OneNote is bedoeld om te worden gebruikt als een digitale notebook, waar u al uw ideeën, foto's, video's, geluiden, onderzoek en tekst kunt opslaan. In tegenstelling tot een papieren notitieblok, OneNote kunt u verschillende soorten media op te slaan, zodat u gemakkelijk toegang tot het allemaal later. Als je nieuw bent bij OneNote, spelen met de software is een ideale manier om meer comfortabel met de opdrachten en functies worden. Ook zijn er een paar niet-zo-voor de hand liggende manieren om het meeste uit de software te krijgen.

Notities nemen

Bij het nemen van een noot te plaatsen in een bepaald notebook, kunt u een hele scherm vast te leggen in plaats van in te voegen dan met behulp van specifieke foto's en tekst. Door te klikken op "Insert" en vervolgens "Schermclips" kunt u sleept u een rechthoekig kader rond een website of andere pagina snel in uw notebook in te voegen. U kunt ook bijhouden van items te houden in een lijst mode-to-do om OneNote te zetten in een ultieme planner. Klik met de rechtermuisknop items om ze te markeren als voltooid, dan alleen onvoltooide taken bekijken door te klikken op "Nota Tags Samenvatting" en dan "alleen tonen ongecontroleerd items."

zoeken Notebooks

De Search-functie maakt het gemakkelijk te vinden opgeslagen media op een bepaalde pagina of in al uw notebooks opgeslagen in OneNote. Als u al uw notebooks te zoeken, voert u uw zoekterm in de zoekbalk op het rechter paneel; dit type zoekopdracht scant al uw opgeslagen notities en notebooks, op zoek naar iets met de term uit een bestandsnaam, bijschrift of notitie. Om de huidige notebook slechts pagina, druk op "CTRL" zoeken en "Delete" gelijktijdig en voer uw termijn.

Hyperlinks tekst en informatie

Hyperlinks uit een website in OneNote is vergelijkbaar met hyperlinks in andere Microsoft-programma's. Door de URL te kopiëren, kunt u vervolgens op de hyperlink knop - afgeschilderd als een wereld met een ketting - en voer de URL als een blok tekst. OneNote kunt u ook een hyperlink tussen notebooks, zodat u altijd gemakkelijk toegang hebben tot onderzoek en ideeën. Open de pagina die u wilt koppelen aan en klik met de rechtermuisknop op het tabblad "Pagina". Selecteer '' Copy hyperlink naar de pagina. " Navigeer naar de nieuwe pagina waar u de hyperlink wilt en plak het in zijn plaats.

sharing Notebooks

Als je tijd hebt besteed het perfectioneren van de algehele look van uw notebook, hoef je niet wilt verliezen formatteren wanneer u deze e-mail naar iemand of publiceren op uw webpagina. Sla uw notebook opmaak door te kiezen voor "File" en vervolgens op "Publish pagina's." Sla het bestand op als een 'Single Web File pagina (een kopie publiceren) (* .mht) "als u het formaat te kiezen. Geef uw bestand welke naam je wilt en klik op "Opslaan"; opmaak wordt opgeslagen als u uw notebook met anderen te delen.