Hoe te vermijden ongewenste e-mails

Hoe te vermijden ongewenste e-mails


Junk e-mails kunnen een echte pijn, want het maakt niet uit hoe hard je ook probeert, je kunt niet altijd hen tegen te houden. Echter, er zijn een aantal manieren die u zelf minder gevoelig voor het ontvangen van ongewenste e-mails kunnen maken. U moet zeer waakzaam te zijn over wat je online doet en hoe je de bescherming van uw e-mailadres te zijn. Zodra een spam bedrijf dat u vindt, kunnen ze gemakkelijk te verkopen uw adres naar tientallen andere bedrijven die meer junk stuurt.

instructies

1 Maak een secundaire e-mailaccount, met een gratis e-bedrijf als Hotmail, Gmail of Yahoo e-mail. Gebruik dit e-mailadres wanneer u maar wilt invoeren een e-mailadres online - voor online winkelen, voor het aanmelden voor sites, of voor commentaar op blogs of artikelen. Op die manier, zelfs als een spam bedrijf krijgt uw e-mailadres, zullen ze niet uw echte.

2 Stel een ongewenste e-mail filter op uw primaire e-mailadres. Dit zal het grootste deel van de junk-mail of spam op afstand te houden. Het is een goed idee om de map junk elke week of zo maar eens kijken om er zeker niets belangrijks te maken werd gesorteerd in het.

3 Lees de voorwaarden van de dienst of het gebruik wanneer u zich aanmeldt voor iets online. In de looptijd van de dienst of de gebruiksvoorwaarden van de punten, zult u in staat om te vertellen of je e-mailadres kunnen worden verkocht of gebruikt om u ongewenste e-mail te sturen. Als u denkt dat het zou kunnen, gebruik uw junk e-mailadres of niet aanmelden voor wat het ook is.

4 Controleer de 'afzender' wanneer u een verdachte e-mail te krijgen. Ga naar de site of zoeken naar de zender in een zoekmachine totdat u een site toegeschreven om ze te vinden. Neem contact met hen via de telefoon om hen te vragen hoe u uw e-mail te verwijderen uit de lijst.

Hints

  • Geef nooit uw e-mailadres overal online. Beantwoord nooit een spam-bericht.