Kun je een USB-poort 2.0?

Kun je een USB-poort 2.0?


Met zo veel externe apparaten vereisen een snelle USB-aansluitingen van vandaag, veel oudere desktop en laptop computers die niet zijn voorzien van high-speed USB 2.0-poorten zijn verschuldigd voor een belangrijke upgrade. Veel printers, digitale camera's, personal media-apparaten, USB muizen en toetsenborden en USB externe harde schijven zal niet goed werken op de oudere, tragere USB 1.0-achtige poorten ingebouwd in oudere computers. Gelukkig zijn er twee snelle manieren om USB 2.0-service toe te voegen aan elke computer.

Desktop Upgrades

Een nieuwe USB 2.0-kaart kan op uw computer worden geïnstalleerd via een geopende PCI-sleuf. USB-kaarten zijn verkrijgbaar in veel design configuraties om uw behoeften te voldoen, met inbegrip van kaarten die vier of meer USB 2.0-poorten bieden aan de achterkant van je toren en vaak jumper verbindingen met bestaande USB-poorten aan de voorzijde van de kast. U kunt winkelen voor USB 2.0 PCI-kaarten op de lokale computer onderdelen winkels of online bij supermarkten als NewEgg.com. Het installeren van een nieuwe PCI-kaart is zeer eenvoudig. Gewoon afsluiten van uw computer uit en haal alle kabels. Open de zijdeur. Zoek een open PCI-slot en verwijder het metalen afdekplaatje. Installeer de nieuwe USB 2.0-kaart in de open sleuf. Vervang de zijkant case cover en sluit de kabels. Herstart de computer en installeer de USB 2.0-kaart stuurprogramma's die op een schijf met de nieuwe kaart zal komen. Merk op dat de meeste Windows-besturingssystemen vanaf Win2000 naar Win7, automatisch herkennen en installeren van de nieuwe USB 2.0-kaart, maar het is nog steeds een goed idee om alle stuurprogramma's software apparaat dat met de kaart kwam te installeren. Alle externe apparaten die USB 2.0 nodig kunnen nu worden aangesloten op deze nieuwe kaart. Apparaten die niet zo bijzonder over high-speed USB 2.0 zijn (versus tragere USB 1.0) kunnen blijven opereren op de werking onboard USB 1.0-poorten.

laptop Upgrades

Terwijl een laptop computer beschikt niet over interne PCI-slots, uit te breiden "slots" bestaan ​​nog steeds door middel van de PCMCIA-sleuven op de zijkanten van de meeste moderne laptop computers. De meeste laptops hebben een minimum van twee PCMCIA slots. Als u een vrij PCMCIA slot, kunt u een USB 2.0 PCMCIA-kaart bij de meeste computer deel winkels en online supermarkten te kopen. Zet uw laptop en start het. Installeer de USB 2.0-software vanaf de meegeleverde schijf voordat u de kaart in de sleuf. De meeste programma's installeren, wordt u gevraagd wanneer u de kaart te installeren. Als deze melding verschijnt, of nadat de software volledig is geïnstalleerd, pop de nieuwe USB 2.0-kaart in de open sleuf en herstart de laptop. Met deze nieuwe haven aan te sluiten op een USB-apparaat zoals een high-speed printer.

hubs

U kunt ook het aantal beschikbare USB 2.0-poorten op uw desktop of laptop te verhogen door de aankoop van een USB 2.0-hub-accessoire. Deze uitbreiding hubs zijn verkrijgbaar bij de computer-onderdelen winkels en de meeste kantoor aanbod winkels. Een hub is vooral handig voor laptop upgrades. De meeste PCMCIA USB 2.0-kaarten bieden slechts een of twee USB-poorten; gebruik van een hub kan het aantal poorten beschikbaar is voor gebruik gelijktijdig verdrievoudigen door meerdere apparaten.