Hoe maak je een flash drive als RAM gebruiken

Hoe maak je een flash drive als RAM gebruiken


Als uw computer lijkt traag, en u reeds zijn gegaan door ervoor te zorgen dat er geen virussen, spyware of adware op het systeem, kan het zijn dat uw systeem meer RAM-geheugen nodig heeft. RAM is de korte-termijn geheugen van de computer. Het werkt met de processor om multi-tasken. RAM-geheugen kan gemakkelijk aan uw systeem worden toegevoegd als je niet al op maximale capaciteit voor het moederbord, en je hebt beschikbare slots. Echter, kan RAM krijgen duur, en zelfs nadat u maximum uit uw moederbord kunt u meer nodig hebt. Met behulp van een flash drive als RAM-geheugen is een snelle, eenvoudige en goedkopere manier om systeemgeheugen te verhogen.

instructies

1 Plaats uw flash-drive in een USB-poort. Als je auto-play is ingeschakeld, moet er een optie in het menu dat verschijnt die zegt: "Speed ​​Up My System" die u zal toestaan ​​om ReadyBoost mogelijk te maken.

2 Klik op de "ReadyBoost" tab.

3 Om de hele flash drive te gebruiken om RAM te verhogen, klikt u op "Wijd dit apparaat ReadyBoost."

4 Tot minder dan de volledige flash drive voor ReadyBoost gebruiken, klikt u op "Gebruik dit apparaat" en verplaats de schuifregelaar om de hoeveelheid ruimte die u wilt gebruiken.

5 Klik op 'OK'.

6 Rechtermuisknop op de stationsletter en kies eigenschappen.

7 Kijk voor de ReadyBoost Tab, en selecteer het.

8 Kijk voor de optie om de flash drive als RAM mogelijk te maken, en de hoeveelheid ruimte op de schijf die u wilt gebruiken als RAM-geheugen toe te wijzen. Vergeet niet, de meeste systemen max uit op 4 GB RAM. Dus als je een schijf groter dan dat, of 2GB RAM al, moet u deze beperking te onthouden om zo schade aan uw systeem te voorkomen.

Hints

  • ReadyBoost is alleen beschikbaar in Windows Vista en Windows 7.
  • Je moet het runnen van een minimum van 512 MB ingebouwd RAM voor het gebruik van ReadyBoost.
  • Flashgeheugen RAM helpen, maar het is niet hetzelfde type geheugen zoals RAM, en kan worden verwacht dat een beetje langzamer.
  • Vertrouw niet op dit om je geheugen te upgraden lang, omdat het de plaats van echte RAM niet kan nemen; je moet upgraden naar echte RAM sticks zo snel mogelijk, of een upgrade van uw moederbord als u niet langer uw RAM-geheugen kan upgraden.
  • ReadyBoost niet de gegevens effect op uw flash drive.
  • Voor ReadyBoost om effectief te werken, moet je ten minste 1 GB beschikbare ruimte op uw flash drive.
  • Als u nog niet de mogelijkheid om ReadyBoost gebruiken zien, heeft uw flash drive niet aan de minimale leessnelheid / data transfer snelheid te worden gebruikt als RAM. Als het aankomt op het kiezen van een flash drive te gebruiken als RAM, kijk naar de specificaties voordat je koopt om te zien of het ReadyBoost compatible.