Hoe kan ik het wachtwoord voor Netgear WGR614-V6 Reset

Hoe kan ik het wachtwoord voor Netgear WGR614-V6 Reset


De Netgear WGR614-V6 is een draadloze router met een aantal functies gericht voor de veiligheid en het gebruiksgemak, inclusief uitgebreide firewall-beveiliging en een dubbele antenne voor betere signaalsterkte. Als u een Netgear WGR614-V6 hebt gekocht of een die werd opgericht door iemand anders, kunt u een situatie waarin je nodig hebt om in te loggen op de router en kan niet omdat het wachtwoord is geconfigureerd door iemand anders tegenkomen. Reset het wachtwoord voor de Netgear WGR614-V6 als je aan te melden bij deze niet in staat zijn.

instructies

1 Druk op de "Default Reset" knop op de achterkant van de Netgear WGR614-V6. De knop bevindt zich aan de achterzijde van de eenheid naar de linkerkant van de externe antenne. Mogelijk moet u een pen of het uiteinde van een potlood te gebruiken om toegang te krijgen tot de knop.

2 Doorgaan op de knop in totdat u de "Power" aan de voorkant van het apparaat uit te schakelen en weer aan te houden. Dit duurt ongeveer tien seconden.

3 Loslaten van de knop. De Netgear WGR614-V6 wordt uitgeschakeld en gaat weer aan. Laat enkele seconden voor dit proces te voltooien.

4 Log in op de router met behulp van de standaard wachtwoord door het openen van een webbrowser en het navigeren naar het adres "192.168.1.1." Voer het wachtwoord 'password' om in te loggen.

Hints

  • het wachtwoord voor de Netgear WGR614-V6 het resetten zet ook alle andere aangepaste instellingen opgeslagen in de router. Na het resetten van het wachtwoord, moet u de router opnieuw ingesteld vanaf nul.