Hoe maak je een JPEG bewerken in Word 2007

Hoe maak je een JPEG bewerken in Word 2007


De JPEG File Interchange Format vermindert de hoeveelheid data en opslagruimte nodig is om beelden op te slaan met behoud van beeldkwaliteit. Als gevolg daarvan, veel mensen foto's, afbeeldingen en andere afbeeldingen op te slaan voor gebruik in een breed scala van persoonlijke en professionele projecten, met inbegrip van web-based projecten die kleine bestanden nodig, in het kader van het JPEG-formaat. Microsoft Word 2007 is ontworpen met desktop publishing foto-opmaak tools voor het gebruik met verschillende bestandsformaten, waaronder JPEG.

instructies

1 Plaats een JPEG-foto in uw document. Doe dit door te klikken op de tab "Invoegen" en "Beeld" om het venster "Beeld Invoegen" te openen. Selecteer een JPEG-bestand. Klik op de "Insert" knop en het beeld moet worden weergegeven in uw document als een geselecteerd object. De gereedschappen lint moet veranderen naar "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" onder het tabblad "Format".

2 Wijzig de helderheid, het contrast en de kleur van uw JPEG in de sectie "Aanpassen" door een optie in de "Helderheid", "Contrast" of "Re-color" drop-down menu's klikken. Gebruik de knoppen in de tweede kolom om de foto bestandsgrootte comprimeren, veranderen in een ander beeld of reset de foto om de originele grootte als je het aangepast.

3 vormen, randen en effecten met behulp van tools toe te voegen in de sectie 'Picture Styles ". Selecteer vooraf opgemaakte stijl opties door te klikken op een pictogram in de eerste kolom. Selecteer individuele opties met behulp van de "Picture Shape", "Beeld van de Grens" en "Picture Effects" drop-down menu knoppen in de tweede kolom. Maak bijvoorbeeld een "Glow" effect dat maakt het beeld verschijnen getild de pagina met een lichtbron achter het-gieten van een gloed rond de randen. Klik op "Picture Effects '>' Glow ', kies dan een gloed kleur uit de keuzelijst.

4 Regel uw JPEG op het document en / of met andere objecten / tekst in het "regelen" sectie. JPEG automatisch positioneren op het document met de "positie" tool. Selecteer 'Naar voorgrond' of 'Naar achtergrond "om voorwerpen of" Tekstterugloop "laag om tekst te verplaatsen. Gebruik de knoppen in de laatste kolom om uw JPEG edge-to-edge te lijnen met andere objecten, groep objecten, of draai het uw JPEG draaien.

5 Trim of wijzigen van de grootte van uw JPEG in de sectie "Size". Snijd de foto met de "Crop" knop. Afbeelding wijzigen hoogte en breedte eisen in de "Shape Lengte" en "Vorm Width" gebieden. Als u wilt intoetsen invoeren omvang, schaal, bijsnijden, of draaiende waarden in een enkel venster, klikt u op het pictogram (rechts wijzende diagonale pijl) in de rechterhoek van de sectie "Size" om het venster "Size" te openen.

6 Sla uw bewerkte JPEG, als onderdeel van het document of als een afzonderlijk object.

Hints

  • Om extra opmaak wijzigingen aan te brengen, klik met de rechtermuisknop uw JPEG en selecteer "Afbeelding opmaken ..." of klik op de pijl-rechts pictogram in de rechterbovenhoek van het gedeelte 'Picture Style "om het venster" Afbeelding opmaken "te openen.
  • Om uw JPEG op te slaan als een afzonderlijk object, klikt u op de foto, klik dan op de "Clipboard" groep. Klik op "Copy"> "Plakken"> "Plakken speciaal." In het vak "Plakken speciaal", vinden "As", selecteer vervolgens "Beeld (JPEG)." Klik met de rechtermuisknop op uw JPEG foto en selecteer 'Opslaan als afbeelding ". Typ een naam voor uw foto, blader naar een map waarin u het wilt opslaan en klik op' Opslaan '.