Hoe maak je een YouTube-pagina voor een organisatie Maak

Hoe maak je een YouTube-pagina voor een organisatie Maak


Net als andere vormen van sociale media, kan een YouTube-kanaal een succesvolle marketing tool voor bedrijven en organisaties. Short, easy-to-toegang tot video's over uw organisatie kan mensen helpen te begrijpen wat je doet, maar ook helpen geld in te zamelen om door te gaan. Op de top van dat, YouTube kunt u ook 'abonnees', die je kanaal "vrienden" die willen op de hoogte van al uw nieuwe berichten te houden zijn te verzamelen. Om te beginnen, heb je een Google-account nodig; maar als je er geen hebt, kan YouTube u helpen een set-up.

instructies

1 Navigeer naar de hoofdpagina YouTube. In de rechterbovenhoek van de pagina op "Create Account."

2 Vul uw e-mailadres, de gewenste gebruikersnaam, je locatie, geboortedatum en geslacht in het formulier dat op de volgende pagina weergegeven. Lees de Servicevoorwaarden van YouTube en klik op 'Ik ga akkoord. " Omdat je het creƫren van het YouTube-kanaal voor een organisatie, moet de gebruikersnaam de naam van de organisatie, als het beschikbaar is.

3 Maak een YouTube / Google-account op de volgende pagina door het invoeren in uw gewenste e-mailadres en wachtwoord in en klikken op "Maak mijn nieuwe account!" Merk op dat als de e-mail je hebt gebruikt in de vorige stap is een Google-e-mail, kunt u dit scherm niet zien.

4 Ga naar uw e-mailaccount om het e-mailadres is gekoppeld aan je nieuwe YouTube-account te verifiƫren. Klik op de link in de e-mail, en log in met je YouTube-gebruikersnaam en wachtwoord.

5 Informatie toe te voegen aan het profiel van uw organisatie door te klikken op uw Account naam van de rechterbovenhoek van het scherm en 'Instellingen' en vervolgens te kiezen voor "Profile Setup." Voeg in alle relevante links naar uw organisatie, een beschrijving van de organisatie, een "thumbnail" of profielfoto, en andere relevante informatie over de organisatie. Klik op 'Wijzigingen opslaan' onder aan de pagina.