Hoe maak je een foto website ontworpen voor een iPhone

Naarmate de populariteit van de iPhone blijft groeien, zijn veel website-ontwikkelaars het optimaliseren van hun sites te bekijken op de iPad of iPhone. Dit kan onder meer gebaren, vegen en iPhoto-achtige galeries. Met behulp van javascript, het creëren van een foto website voor de iPhone kan eenvoudig worden gedaan. Jaipho heeft een downloadbare .zip-bestand met alle javascript nodig. Het bewerken van het HTML-bestand op uw specifieke foto's weer te geven en het uploaden van deze bestanden naar uw server krijgt u een aantrekkelijke iPhone fotogalerij in een paar minuten te geven.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar "www.jaipho.com." Klik op "Download" op de homepage van het ZIP-bestand op te halen.

2 Zoek de gedownloade .zip op uw computer, klik met de rechtermuisknop op, en selecteer "Bestanden uitpakken." Een nieuwe map zal verschijnen getiteld 'jaipho-0.53.00. "

3 Kopieer de foto's die u wilt gebruiken in de "jaipho-0.53.00" map. Eenmaal in de map, klik met de rechtermuisknop op een foto en selecteer "Naam wijzigen." Wijzig de naam van elke foto "photo1", "photo2," en "photo3" in volgorde tot alle foto's zijn hernoemd. Niet citaten gebruiken en typt u in kleine letters.

4 Open de "jaipho-0.53.00" map en klik met de rechtermuisknop op de "jaipho.html" bestand. Kies ervoor om het bestand te openen met "TextEdit" of "Kladblok." Scroll naar de onderkant van het nieuwe venster en zoek naar de volgende regels code:

"dao.ReadImage( 0,'test-image-1.jpg','test-image-1-thumb.jpg','','');

dao.ReadImage (1, 'proef-image-2.jpg', 'proef-image-2-thumb.jpg', 'JAIPHO beta', '. Gefeliciteerd Het lijkt erop dat uw installatie werkt OK.');

5 Vervang de tekst "test-image-1.jpg" met "photo1," en "test-image-1-thumb.jpg" met "photo1." Vervang "test-image-2.jpg" op dezelfde manier.

6 Meer foto's toevoegen aan de galerij door het toevoegen van een lijn van script direct onder "dao.ReadImage." Type: "dao.ReadImage (2, 'photo3.jpg', 'photo3.jpg', '', '');" zonder de buitenkant citaten. Doorgaan met regels toe te voegen als dit in volgorde tot u een voor elke foto te hebben.

7 Sla het bestand op en sluit de tekstverwerker.

8 Open uw FTP-client en inloggen op uw webhost of persoonlijke server.

9 Navigeer naar de server map waar u wilt dat de iPhoto gallery op te verschijnen. Dubbelklik op de "jaipho-0.53.00" map en markeer alle items hier gevestigd. Sleep ze van de "jaipho-0.53.00" map op de server via de FTP-client. De upload-proces kan enkele minuten duren.

10 Open 'Safari' op je iPhone. In de adresbalk, typt u de locatie van uw server, eindigend met "/jaipho.html." De iPhoto gallery zal verschijnen op uw telefoon.

Hints

  • Alle bestanden die zich in de "jaipho-0.53.00" map moet op dezelfde locatie worden geplaatst op uw server.
  • Alleen past u de in stap 4. Het wijzigen andere script beschreven script zal resulteren in de fotogalerij niet goed werkt.