Hoe komt u in het register in Windows Vista

Hoe komt u in het register in Windows Vista


Veel belangrijke Microsoft Windows Vista-configuratie-instellingen, stuurprogramma's, user interface componenten en third-party software-elementen worden beheerd door het systeem register database. Als u wijzigingen in de gegevens die zijn opgeslagen in het register, moet u het gebruik van het hulpprogramma Register-editor meegeleverd met Windows. Omdat dit hulpprogramma niet wordt gevonden binnen het menu Start van Vista, het opsporen en het uitvoeren van dit programma kan frustrerend zijn voor nieuwe gebruikers. U kunt de Register-editor programma, zowel via de Windows-map op uw primaire harde schijf of in het menu Start.

instructies

Start menu

1 Klik op het pictogram "Start" in de linkerbenedenhoek van het startscherm van Windows Vista.

2 Klik in het menu Start zoekvak en typ "regedit."

3 Klik op de "regedit" artikel dat in de lijst met zoekresultaten onder Programma's wordt weergegeven. Afhankelijk van uw systeemconfiguratie, moet u om uw keuze te bevestigen of te zorgen voor de administrator gebruikersnaam en wachtwoord. Het hulpprogramma Register-editor verschijnt op het scherm.

Mijn computer

4 Klik op het pictogram "Start" in de linkerbenedenhoek van het startscherm van Windows Vista.

5 Selecteer "Computer."

6 Dubbelklik op het "Lokaal station (C :)" icoon.

7 Dubbelklik op de "Windows" map.

8 Dubbelklik op het pictogram "regedit". Afhankelijk van uw systeemconfiguratie, moet u om uw keuze te bevestigen of te zorgen voor de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder. Het hulpprogramma Register-editor verschijnt op het scherm.