Hoe maak je een Shutdown Sneltoets voor Windows Vista maken

Snelkoppelingen zijn geweldig. Zij helpen u minder tijd kwijt aan het doen van dingen die je niet genieten, zoals uw woon-werkverkeer naar het kantoor, waardoor u nog meer tijd om de dingen die je wilt doen geeft. Tijdens het afsluiten van de computer is niet een enorme onderneming, zou het nog steeds leuk om te doen met slechts een klik te zijn, vind je niet?

instructies

1 Minimaliseren of te sluiten Windows je hebt geopend op uw computer, zodat je in staat om het bureaublad te zien zijn.

2 Klik met de rechtermuisknop elk leeg gebied van het bureaublad en ga naar "Nieuw." Klik op "Shortcut" in het menu dat verschijnt. De "Snelkoppeling maken" wizard openen.

3 Typ "shutdown -s -t 01" zonder de aanhalingstekens in de "Typ de locatie van het item" in. Klik op 'Volgende'.

4 Type "Afsluiten" of wat je zou willen deze snelkoppeling in het vak dat wordt aangeduid met "een naam voor deze snelkoppeling" en klik noemen "Finish."

5 Klik met de rechtermuisknop de nieuwe snelkoppeling die op het bureaublad en klik op 'Eigenschappen'. Op het tabblad "Snelkoppeling" klik op de "Icon Change" knop. U kunt een foutmelding vertelt u er is geen pictogram beschikbaar in het huidige bestand. Als dat zo is, klikt u op "OK". Kies het icoon shutdown knop of het pictogram van uw keuze. Klik op "OK", "Toepassen" en "OK" weer. Wanneer u klaar bent om afsluiten van de computer bent, klikt u gewoon uw nieuwe snelkoppeling.