Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer

Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Wat is een driver?

Een driver is een klein computerprogramma (software) die het mogelijk maakt uw computer te werken met uw Pinter (en andere apparaten). Zonder de printers bestuurder, zal het niet goed of misschien helemaal niet werken.

Er is veel redenen waarom iemand zou hebben om een ​​driver te vinden voor hun printer. Voor sommige mensen, het is gewoon dat ze de bestuurder schijf die oorspronkelijk kwam met de printer niet kan vinden. Voor anderen, kunnen zij hebben een upgrade van hun computers besturingssysteem om een ​​die onlangs is vrijgegeven, en ze moeten nu naar een nieuwere driver voor dat systeem te vinden. Of misschien de driver disk is beschadigd en het is niet langer bruikbaar. Wat ooit de reden, lokaliseren, downloaden en installeren van de driver kan essentieel zijn voor het krijgen van uw printer weer aan het werk zijn.

instructies

1 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


1) U moet vinden en een notitie maken van wat te maken en het model van uw printer. Meestal kunt u deze informatie op de voorkant, achterkant of onderkant van uw printer. Deze informatie zal bepalen welke website van het bedrijf je nodig hebt om naar uw printer driver te vinden.

2 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Zodra u het merk van uw printer niet weet, dan is het tijd om te werken aan het lokaliseren waar de chauffeur voor te vinden. Voor deze gids, zullen we een opsomming van de locaties van de stuurprogramma's voor 10 van de meest voorkomende merken van printers. Als het merk van uw printer hieronder wordt vermeld, volg dan de instructies voor die ene te lokaliseren en te downloaden van uw chauffeur. Als het merk van uw printer niet wordt weergegeven, probeer dan met behulp van een zoekmachine zoals Google om een ​​lijst met drivers voor te vinden door te typen in het merk van uw printer en het woord "drivers" na het.

3 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Epson Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar de Epson-printer drivers hier:
http://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/SupportIndex.jsp

Zodra je er bent, zoek het vak dat wordt aangeduid met "Product Finder" en typ het modelnummer van uw printer en druk op Enter. Klik vervolgens op de link voor uw bijbehorende printer en dan komt u bij uw printers support pagina. Hier vind je de mogelijkheid om handleidingen te downloaden, lees de FAQ en ook downloaden van uw printer driver. Uw eerste optie genoemd moet worden "Drivers & Downloads" en eronder zal zijn links voor zowel de "Windows" en "Macintosh" chauffeurs. Koos de link voor het soort computer u werkt. Volgende kunt u verschillende opties van welke versie van de bestuurder te kiezen hebben. In de meeste situaties, het kiezen van degene die is gelabeld met de meest recente datum is de juiste keuze voor u zijn. Dit moet de top link op deze pagina zijn. Als u gebruik maakt van een ouder besturingssysteem (voor Windows XP), dat niet wordt vermeld op de eerste download link, kijk door de andere beschikbare driver versies voor degene die uw besturingssysteem heeft staan. Zodra u de beste driver versie voor uw computer hebt gekozen, klikt u op de link en kies "Download Now". U kan worden doorverwezen naar een pagina met de vraag of u wilt Epson uw e-mailadres te geven. Om deze stap overslaan, klik dan op "Nee, bedankt, ik heb liever deze informatie niet te ontvangen". Hierna zal de download beginnen. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

4 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


HP (Hewlett Packard) Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar HP Printer Drivers pagina hier:
http://welcome.hp.com/country/us/en/support.html

Eenmaal daar, zoek het vak dat wordt aangeduid met "Kies een taak en voer een productnaam / nummer". Selecteer de "Download drivers en software (en firmware)" optie en voer het modelnummer in het vak hieronder, klik op het kleine pijltje naast het vak. Als je eenmaal aan het product pagina met zoekresultaten de optie die het beste past bij uw printer. Koos voor de taal die u wilt hebben uw driver gedownload in (pre-set in het Engels). scroll dan naar beneden naar het vakje "Driver" te vinden. Klik op de download knop van de nieuwste versie van het stuurprogramma voor uw printer. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

5 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Canon Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar de Canon-printer drivers hier:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=DownloadIndexAct

Eenmaal daar, moet u de 3 pull-down menu's te gebruiken. In het eerste vak, selecteert u Printers. In het tweede vak, koos uw printer serie. In het derde vak, koos uw printers modelnummer. Volgende u nodig heeft om te klikken op de knop "Go" aan jou om de "Drivers & Downloads" pagina te brengen. Eenmaal op deze pagina, selecteert u eerst uw besturingssysteem uit het drop down menu. In de eerste grijze vak zou moeten zijn de drivers die voor uw systeem beschikbaar zijn. Klik op de rode link voor uw chauffeur en klik op 'I Agree' als je naar de volgende pagina en je download zal beginnen. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

6 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Lexmark Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar Lexmark's Product Downloads pagina hier:
http://support.lexmark.com/index?page=home&locale=en&userlocale=EN_US & segment = DOWNLOAD

Eenmaal daar, typ "Driver voor _ __" in het zoekvak. Typ uw printers modelnummer waar de lege ruimte is. Een pagina van stuurprogramma's voor uw printer moet dan komen. Kijk door ze aan de ene naar de juiste besturingssysteem vinden en klik op de rode link. Uw volgende pagina informatie over de bestuurder en aan de rechterkant van de pagina wordt een vakje "Download File" te hebben. Klik op de link die zegt "Download Now". U wordt omgeleid naar een andere pagina, wacht ongeveer 10 seconden en dan de download moet beginnen. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

7 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Oki gegevens Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar Oki Data Printer Drivers pagina hier:
http://www.okidata.com/mkt/html/nf/Drivers.html

Vervolgens wordt uit het drop down menu, selecteert u de soort printer u een driver voor nodig. Een andere keuzelijst moet pop-up voor u om uw printers modelnummer koos. Klik vervolgens op de "Go" knop (u hoeft niet in uw naam en andere info in de vakjes aan te gaan als ze vragen voor het, deze stap is optioneel). Op de volgende pagina wordt u geeft een lijst van besturingssystemen, koos voor de degene die u gebruikt en klik op de corosponding link. U krijgt een paar opties voor bestuurder versies en talen. U zult willen koos voor de meest recente (en waarschijnlijk de een in het Engels). Dit moet de eerste vermelde,. Klik op de link voor het en u zult naar een pagina met de chauffeurs informatie worden gebracht. Aan de rechterkant van de pagina, is er een grijs vakje "Driver Download Info". In dat kader is het woord "Download" met een blauwe band ernaast. Klik op deze link om te beginnen met uw printer driver download. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

8 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Xerox-printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar Xerox-printer drivers hier:
http://www.support.xerox.com/go/prodselect.asp

Eenmaal daar, in het vakje "Voer productnaam of nummer", typt u het modelnummer van uw printer en klik op "zoeken". U wordt doorverwezen naar een pagina met zoekresultaten waar u zult zien uw printer vermeld. Klik op de link met het label "Drivers & Downloads". U wordt dan doorverwezen naar de "Drivers en downloads" pagina waar je nodig hebt om je "Taal" voorkeur en "Operating System" te selecteren (zorg ervoor dat u het juiste besturingssysteem dat u gebruikt). Zodra u deze hebt geselecteerd, klikt u op de kleine grijze "Go" knop. Dit zal de pagina die u op om de juiste stuurprogramma's die je nodig hebt gereset. Onderaan is er een lijst met mogelijke chauffeurs zal zijn. Gebruik de ene gemarkeerd met een groen vinkje en dat wordt aangeduid met "aanbevolen". Klik op die bestuurder koppeling, u wordt dan naar een pagina met informatie die bestuurders gebracht. Klik op de knop "Start" om de driver download te starten. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

9 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Citizen Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar de burger Printer Drivers pagina hier:
http://www.citizen-systems.com/support/support-Driver-download.aspx

Volgende u nodig heeft om de juiste koppeling van de lijst van Product Category en Model namen gekozen. Klik op de link die het best past bij uw merk en model van Citizen printer en je zal naar de Driver Download pagina waar u kiezen of u gebruik maakt van een 32-bits of 64-bits besturingssysteem worden gebracht. Volgende u nodig heeft om uw driver-bestand hebt gekozen. Klik vervolgens op de "Download" knop om te beginnen met uw printers driver-bestand download. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

10 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Dell Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar Dell Download pagina hier:
http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

Je hebt 3 opties voor hoe u uw printer driver info te vinden te zien. Voor deze gids, zullen we gebruik maken van de "Kies een model" optie. Selecteer deze optie en kies "Printers" in het volgende menu. Selecteer de printer opnieuw in de opties en dan zul je een menu met een lijst van modellen van het product. Blader door deze lijst en vind uw Dell-printers Model nummer in en klik op. Dit zal een afbeelding van uw printer en een groene "Bevestig" knop brengen. Als dit is uw printer, klikt u op de knop Bevestigen. Vervolgens wordt u doorverwezen naar waar je nodig hebt om je gekozen besturingssysteem en uw categorie. Koos voor uw besturingssysteem. Dit zal dan brengen de informatie over de printerdriver die u nodig hebt eronder. Klik op de blauwe "Download" knop en koos voor de optie in het pop-up venster dat zegt: "Downloaden via uw Internet Browser". Dit zal beginnen met uw chauffeur download. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

11 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Samsung Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar Samsung's Download pagina hier:
http://www.samsung.com/us/support/download/supportDownloadMain.do

Vervolgens wordt in het vak Search productondersteuning, voert u in uw printers modelnummer. Dit zal vele mogelijkheden voor links naar dingen zoals drivers, handleidingen en How To Guides. Selecteer het tabblad dat zegt: "Downloads" om alleen de stuurprogramma's voor uw printer te bekijken. Kijk voor de link die zegt, "Printers en Multifunctioneel __ Driver" De ruimte moet uw printers modelnummer in hebben. Klik op deze link en je zal een pagina worden gebracht met een aantal downloads voor je printer. Er zullen 3 links die zeggen: "Handleidingen Driver Firmware". Selecteer de link voor Drivers. Je pagina zal veranderen en een lijst van de bestuurders zal worden gebracht. Koos de ene voor het besturingssysteem dat u gebruikt en klik op het icoontje in het vak "File" om te beginnen met uw printer driver download. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

12 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Sharp Printer Drivers:

Beginnen door te gaan naar Sharp's product downloads pagina hier:
http://www.sharpusa.com/CustomerSupport/ProductDownloads.aspx

Op deze pagina vindt u beginnen met het selecteren van de eerste drop down menu de optie 'Printers en faxapparaten ". Vervolgens selecteert u uw modelnummer. In de derde keuzelijst de optie chauffeurs. Volgende koos uw platform (dwz Windows, Mac, etc.). Dan uiteindelijk koos voor het besturingssysteem van de computer en klik op de knop 'Zoeken'. Onderaan is er moet nu worden weergegeven stuurprogramma's voor uw printer. Klik op de rode link naar de printer te downloaden te starten. Klik op de optie "Run" wanneer de download box opduikt en wacht op uw driver te downloaden. Eenmaal gedownload, open en de bestuurder op de locatie die het programma heeft ingesteld om het in te installeren installeren. Volg de instructies op het scherm voor het aansluiten van uw printer met de installatie van de driver.

13 Hoe maak je een driver te downloaden voor mijn printer


Als nadat u de juiste driver hebt geïnstalleerd, bent u nog steeds problemen met het krijgen van uw printer om te werken, moet u deze tips voor probleemoplossing controleren om ervoor te zorgen dat er iets niet over het hoofd gezien.

* Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld. Standby-lampjes kan een printer te maken lijken te zijn wanneer het eigenlijk niet.

* Controleer of uw kabels die gaan van uw printer naar uw computer zijn niet los of beschadigd zijn. Een kabel kan verschijnen prima, terwijl het in werkelijkheid op een gegeven moment verbogen of beschadigd was. Als er lijkt geen verbinding bij allen tussen de printer en uw computer (printer is zelfs niet weergegeven als een nieuw apparaat wordt aangesloten), maar er is macht naar de printer, is er een kans dat uw kabel is niet meer werkt.

* Zorg ervoor dat er niets is vastgelopen in de printer om deze uit te laten functioneren.

* Zorg ervoor dat er inkt in de printer en dat er geen problemen met beschadigde in cartridges morsen inkt in.

Als alles lijkt correct worden aangesloten en de bestuurder lijkt te goed zijn geïnstalleerd, moet u controleren of de printer is ingesteld als "Standaard" printer. Als het niet, elke keer dat u een document vertellen om af te drukken, zal het proberen te drukken vanuit een andere printer (die wel of niet eens tot aan de computer verslaafd). Om deze instelling te controleren, gaat u naar uw belangrijkste Windows-bureaublad en klik op Start, vervolgens op Configuratiescherm en ga naar de Printer en fax sectie. Controleer of de printer die u probeert te gebruiken laat zien dat deze is ingesteld op de standaard printer. Als het niet, klik met de rechtermuisknop (niet links klikken) op de afbeelding van de printer die u probeert te gebruiken en koos voor de "Set as default printer" optie in het menu. Dan moet u klikt u op de knop Opslaan (of betaling) en probeer dan opnieuw af te drukken. *