Hoe maak je alles schoon From My Computer Temp Files

Hoe maak je alles schoon From My Computer Temp Files


Tijdelijke bestanden worden meestal gemaakt als bepaalde programma's worden uitgevoerd of tijdens het installatieproces. Deze bestanden op te slaan kleine hoeveelheden gegevens die helpen de programma's soepeler in het Windows-besturingssysteem. Meestal, Windows detecteert en verwijdert de bestanden automatisch. Er zijn gelegenheden, echter, wanneer Windows mist de bestanden en je moet verdere stappen om ze te verwijderen te nemen. Dit maakt ruimte vrij op uw harde schijf en maakt het mogelijk uw computer om efficiƫnter te kunnen werken.

instructies

Tijdelijke bestanden verwijderen in Windows XP

1 Klik op "Start" en selecteer "Zoeken" in het menu.

2 Selecteer "Alle bestanden en mappen."

3 Plaats uw cursor in de ruimte waar het zegt "alle of een deel van de bestandsnaam." Typt u de volgende precies:

.tmp, CHK, ~.
Omwille van de eenvoud, kopiƫren tmp, CHK, ~. En plak deze direct in de ruimte. Het is van vitaal belang dat u exact deze zoekopdracht uit te voeren. Anders loopt u het risico de opvoeding van bestanden die nodig zijn voor de werking van de programma's van uw computer.

4 Selecteer "Zoeken in:" en markeer uw harde schijf, het meest waarschijnlijk de C: schijf. Als u meer dan een harde schijf, selecteer "Alle lokale stations."

5 Klik op "Geavanceerde opties" en markeer "Zoeken Verborgen bestanden en mappen."

6 Double-check dat je hebt ingevoerd

tmp, CHK, ~. Precies zoals afgebeeld en klik op 'Zoeken'. Afhankelijk van het aantal tijdelijke bestanden worden opgeslagen op uw computer, kan het zoekproces enkele minuten duren. Geef het tijd.

7 Druk op 'Ctrl + a "om alle bestanden tegelijk te markeren en druk vervolgens op uw sleutel" Delete ". Dit moet de bestanden te verwijderen. Zo niet, dan betekent waarschijnlijk dat ze bevestigd zijn een lopend programma. Als dit geval is, kan het nodig zijn om te markeren en elk bestand afzonderlijk te verwijderen.

8 Ga naar "File" zich aan de linker bovenhoek van het venster "Search Results". Klik op "Save Search." U kunt vervolgens opslaan het zoeken naar uw bureaublad. Dit zorgt voor een snelkoppeling naar het bestand te zoeken tijdelijke dat u op elk gewenst moment om tijdelijke bestanden te verwijderen kunt klikken.

Tijdelijke bestanden wissen Vanaf Windows Vista

9 Ga naar "Start" en typ "% temp%" (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak. Net als Windows XP, is het belangrijk dat je deze zoekopdracht precies invoeren zoals het hier wordt weergegeven:% temp%

Dit opent uw tijdelijke map.

10 Open de map en alle tijdelijke bestanden te verwijderen. Verwijder de bestanden individueel of markeer ze allemaal tegelijk door de knop 'Ctrl' en linker muisknop te klikken op de bestanden met je muis. Laat "Ctrl" en druk op "Delete" als u klaar bent om de bestanden te verwijderen zijn.

11 Klik op "Yes" wanneer je gevraagd om het verwijderen van de bestanden te bevestigen. Sommige bestanden kunnen niet worden verwijderd als ze worden gebruikt door programma's die momenteel worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat alle andere programma's te sluiten en probeer het opnieuw. Als ze nog steeds niet worden verwijderd, herstart uw computer en probeer het opnieuw.

12 Sluit de map als u klaar bent met het verwijderen van de tijdelijke bestanden. Laat de bestanden in je Prullenbak te blijven voor een week of zo. Als alles lijkt goed te draaien, kunt u vervolgens de Prullenbak leegmaakt.

Hints

  • Windows wordt geleverd met een programma dat is ontworpen om te helpen tijdelijke bestanden te verwijderen. Ga naar "Start" en vervolgens op "Programma's." Ga naar 'Extra' en de select "Schijfopruiming" in het menu. Schijfopruiming verwijdert tijdelijke bestanden en helpt bij het stroomlijnen van uw computer.
  • U kunt de tijdelijke internetbestanden te verwijderen door naar uw Control Panel en het selecteren van "Internet-opties." Op het tabblad 'Algemeen' moet u klikken op "Bestanden verwijderen" naast de plek waar het zegt "Temporary Internet Files." Klik ten slotte op "OK" om alle offline content te verwijderen.