Hoe RAR bestanden te openen

Een RAR is een archief dat bestanden in een gecomprimeerde vorm opslaat. Het heeft eigenschappen superieur aan een ZIP-bestand, zoals een betere meerdelige compressie, beter herstel in het geval van schade aan bestanden en Advanced Encryption Standard encryptie voor de veiligheid. Sommige van uw klanten kunnen dan ook de voorkeur aan RAR gebruiken in plaats van ZIP-bestanden die ze sturen comprimeren. U kunt de bestanden uitpakken met gratis programma's die gespecialiseerd zijn in RAR decompressie, of u kunt een low-cost programma dat de dienst kan uitvoeren in aanvulling op het verkrijgen van andere formaten aan te schaffen.

instructies

IZArc

1 Voer de extractie met IZArc. Het is een gratis programma dat verschillende soorten archieven, waaronder RAR bestanden kunnen uitpakken. Download en installeer de software.

2 Start het programma, open het menu "Bestand" en selecteer "Open Archive." U kunt ook op de blauwe "Open" mappictogram. Wanneer het venster wordt geopend, bladert u naar uw bestand te vinden en klik op 'Openen'.

3 Kies 'Acties' in het menu en klik op "Extract," of selecteer het blauwe icoon "Extract". Als de prompt venster geopend, selecteert u de "Extract" knop om de standaard map te accepteren. De bestanden worden uitgepakt naar dezelfde map het archief in.

Gratis RAR Extract Frog

4 Voer de extractie met gratis RAR Extract Frog. Het programma kan de winning doen met behulp van methoden zoals drag and drop.

5 Download en installeer de software. Start het programma, dan blader je C-schijf en zoek het bestand dat u wilt uitpakken.

6 Klik één keer op het bestand en sleep het naar open raam van de software. Een bevestigingsvenster wordt geopend. Klik op de knop "OK", en het bestand wordt uitgepakt in dezelfde map als het archief. Het bevestigingsvenster wordt gesloten nadat de procedure is voltooid.

WinRAR

7 Pak het archief met WinRAR. Het is goedkoop en heeft een gratis proefperiode. Ten eerste, downloaden en installeren van de software.

8 Start het programma, selecteer "File" en "Open Archive" in het menu. Wanneer het venster "Find Archive" wordt geopend, bladert u naar uw bestand te vinden, klik op de knop "Open".

9 Kies "Commando's" en vervolgens "uitpakken naar de opgegeven map," of klik op het icoon "Extract To". Accepteer de "Destination Path" en klik op "Weergeven." Het programma zal een nieuwe map en pak je bestanden erin.