Hoe te melden Phishing Informatie over Credit Cards

Hoe te melden Phishing Informatie over Credit Cards


Scam kunstenaars die phish voor uw credit card informatie kunt u duizenden dollars kosten. Phishers sturen vaak nep e-mails die lijken te zijn betrouwbare bronnen, vragen om het wachtwoord en credit card informatie, of ze kunnen proberen om de informatie te verzamelen via de telefoon. Je kan uiteindelijk financieel verantwoordelijk voor de schuld van een phisher loopt met uw credit cards. Rapportage creditcard phishing scams kunnen de criminelen die verantwoordelijk zijn vanaf scamming te voorkomen dat anderen.

instructies

1 Scannen door de lijst van gerapporteerde phishing scams op de Consumer Fraud Reporting website (zie bronnen). U kunt zien de zwendel is gemeld door anderen, maar je moet nog steeds te melden.

2 Invullen van een feedback formulier op de Consumer Fraud Reporting website. Vermeld uw naam en e-mailadres, en selecteer het type van phishing scam je meldt.

3 Beschrijf de phishing scam in detail beschreven in het opmerkingenveld. U kunt ook kopiƫren en plakken van een ontvangen e-mail in de commentaar sectie. Klik op de 'Feedback verzenden' knop.

4 Rapporteren de phishing rechtstreeks naar het Internet Crime Complaint Center (zie Bronnen) met behulp van de online formulier. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en zo gedetailleerd als je kunt over de online bedrijf dat u bedrogen. Verzend het formulier.

5 Rapporteert het incident aan de Federal Trade Commission via e-mail op [email protected] Een afschrift van de e-mail en de situatie uit te leggen.

6 Forward phishing scam e-mails naar de US Secret Service bij [email protected], samen met alle informatie die u kan bieden over de zwendel.

7 Rapporteren de spam e-mail om uw e-mail service provider. Het zal de informatie vast te leggen, zoals waar de e-mail vandaan kwam, en dit melden voor de opschorting van phishing of andere e-mailaccounts te voorkomen.

Hints

  • Geef nooit uw credit card gegevens via internet of telefoon, tenzij u absoluut zeker het bedrijf is legitiem en betrouwbaar.