Hoe kan ik controleren Python inspringen in VIM?

Hoe kan ik controleren Python inspringen in VIM?


In Python, net als in elk besturingssysteem, de juiste inspringen uw code is de sleutel. Dit is hoe de interpreter weet welke regels code behoren tot welke klasse, welke methode en welke verklaring. Het maken van een fout in je inspringen kan ertoe leiden dat uw Python source code te falen uit te voeren of een defect in het midden van de uitvoering ervan. In lange broncode, kan inspringen moeilijk zijn te herkennen met het blote oog, maar gewoon het verplaatsen van uw cursor naar beneden een kolom in VIM geeft je een betrouwbare manier om inspringen fouten te vangen.

instructies

1 Open een opdrachtprompt door te klikken op het menu "Start" in de linker bovenhoek van het scherm; typ "cmd" in de zoekbalk, en klik op de opdrachtregel menu-item.

2 Typ "cd", gevolgd door het adres van de map waarin u uw Python broncode opgeslagen.

3 Typ "gvim MySource.py" waarbij "MySource" is de naam van uw python broncode bestand. Hierdoor zal de broncode te openen in de editor VIM.

4 Gebruik de pijltjestoetsen naar beneden scrollen om elke functie en de verklaring. Plaats de cursor op de eerste letter van de naam van de functie en druk op de knop. Elke regel die behoort tot die functie moet inspringen ten minste één ruimte in de naam van de functie, zodat elke lijn moet onmiddellijk na de cursor. Als je er een ziet, dat is van de lijn, verplaats het dan dienovereenkomstig.

5 Typ "ESC", gevolgd door "w" om eventuele wijzigingen die u hebt gemaakt, dan "ESC", gevolgd door "q" om VIM af te sluiten op te slaan.