Hoe maak je een Flash Video op Toepassen om een ​​e-mail

Hoe maak je een Flash Video op Toepassen om een ​​e-mail


Als een foto zegt meer dan duizend woorden, dan is een korte Flash-film moet waard tienduizend (afhankelijk van de lengte, natuurlijk). Er is niets zoals het verplaatsen van de film om echt sparren een e-mail. Met een Flash-film in een e-mail, kunnen familieleden zien de eerste stappen van uw kind, kan een vriend een geanimeerde verjaardagskaart te ontvangen, en klanten kunnen de nieuwste product een voorbeeld van uw lijn. Hoewel veel e-mailproviders de bestandsgrootte van de meeste filmbestanden niet kan steunen, HTML bezuinigingen op de bestandsgrootte doordat de Flash-bestand apart worden gedownload.

instructies

Inbedding Flash Video in html Enabled Email

1 Open de nieuw ontworpen en gecodeerd HTML e-mail in TextEdit, Kladblok, Dreamweaver of een ander programma dat u zal toestaan ​​om de HTML tekst te bewerken. In TextEdit, bijvoorbeeld, zet het programma "platte tekst" om de HTML te bewerken. Dreamweaver zal u toelaten om het ontwerp van de e-mail en waar de flash video past zien, en het zal tegelijkertijd kunt u de HTML-code te zien.

2 Kopieer en plak de volgende code binnen de vooraf bepaalde deel van het lichaam in uw HTML-code.

<Object width = "width" height = "height">
<Param name = "FILETYPE" value = "FLASHVIDEO.swf">
<Embed src = "FLASHVIDEO.swf" width = "width" height = "height">
</ Embed>
</ Object>

3 Change "width" en "height" met de breedte en hoogte van het Flash-video die u wilt weergeven. Vervang "FILETYPE" met de naam parameter van uw bestand. Als uw bestand is een Flash-film-en het is, typ dan "movie." Ruil "flashvideo" met de URL van de flash video die u in uw e-mail.

4 Test de HTML door het te openen in een van de browsers. Selecteer de tekst document in Teksteditor of Kladblok door rechts te klikken op het bestand en openen in elke browser van je programma's. Dit kan ook gedaan worden door het openen van een browser en ga naar "Bestand> Bestand openen." Dreamweaver, aan de andere kant, kan het bestand in een browser of een mobil telefoon sjabloon te openen door te gaan naar "Bestand> Voorbeeld in browser." Stuur uw nieuwe HTML e-mail met een Flash-bestand naar uw eigen e-mail om te zien hoe het zich afspeelt in een e-mail.