Hoe vindt u telefoonnummers Online Free

Hoe vindt u telefoonnummers Online Free


Als u nodig hebt om een ​​telefoonnummer te vinden, u zich wenden tot het telefoonboek, zowel in print of online witte pagina's, zoals Superpages.com. Maar als het telefoonboek het nummer dat u op zoek bent naar heeft, zijn er andere online bronnen die u kunt gebruiken zonder extra kosten.

instructies

1 Gebruik een omgekeerde adres zoeken. U kunt proberen te zoeken het adres van een persoon als een zoekopdracht op zijn naam heeft geen resultaten te produceren. Gebruik omgekeerd zoeken adres SuperPages.com, WhitePages.com of andere online telefoongidsen.

2 Zoeken op Pipl.com. Deze gratis online mensen-finding website doorzoekt het internet voor informatie over mensen en consolideert het in een verrassend uitgebreide mode. Pipl doorzoekt niet alleen grote websites zoals Facebook, maar zoekt ook de "deep web" - sites die Google en andere zoekmachines meestal niet bevatten.

3 Controleer uw bibliotheek. Openbare bibliotheken hebben over het algemeen toegang tot speciale databases en directory's die anders niet beschikbaar voor het grote publiek. Bijvoorbeeld, ReferenceUSA is database van meer dan 200 miljoen namen, adressen en telefoonnummers in de Verenigde Staten, en veel bibliotheken dragen deze dienst. Uw bibliotheek kan Web toegang tot de databases te bieden, zodat u niet hoeft te worden in de bibliotheek om ze te gebruiken.