Hoe kan ik een iPod naar een nieuwe Windows 7-computer

Hoe kan ik een iPod naar een nieuwe Windows 7-computer


Wanneer u een nieuwe computer te krijgen, je wilt dat alles zo goed werkt als het deed op uw oude systeem. Als u een upgrade naar een nieuwe Windows 7-systeem, kunt u uw iPod te gebruiken op de nieuwe computer (evenals op de oude computer) door de overdracht van de muziekbestanden en het instellen van de iPod naar de juiste configuratie.

instructies

1 Laad iTunes op uw oude computer. Sluit uw iPod en klik op het icoon voor het wanneer het verschijnt in iTunes. Klik op het tabblad Samenvatting. Controleer "Beheer muziek handmatig 'en klik op' OK '. Klik op "Apply" tot finish.

2 Klik op "Edit" en vervolgens "Voorkeuren." Klik op 'Geavanceerd'. Selecteer de "iTunes Media Maplocatie" text zodat het allemaal blauw wordt. Druk op 'Ctrl + C "op uw toetsenbord. Klik vervolgens op "OK."

3 Klik op "File" en vervolgens "Library." Klik op "Organiseren Library" en vervolgens "Consolideren Files." Klik op 'consolideren. " Hierdoor worden alle muziekbestanden op uw oude computer kopiëren naar de muziek map iTunes.

4 Sluit iTunes, dan opent u een Windows Verkenner-venster (klik op "Start" en vervolgens "My Computer"). Zet uw cursor in de adresbalk aan de bovenkant van het venster en druk op "Ctrl + V" om te plakken op de locatie van uw muziek map iTunes. Verwijder de sectie die zegt: "iTunes Music" zodat de laatste woorden in de adresbalk zijn "My Music" en druk op "Enter."

5 Klik met de rechtermuisknop op de map 'iTunes' en kies 'Kopiëren'. Klik op "Start" en "My Computer", dan dubbelklikt u op het pictogram van uw iPod. Druk op 'Ctrl + V "om de map' iTunes 'plakken naar uw iPod. Als je geen ruimte loop je kan nodig zijn om nummers van je iPod te verwijderen. Je zult in staat zijn om ze te herstellen van de kopie in de map die u zojuist hebt gemaakt.

6 Load iTunes naar uw nieuwe computer en open iTunes. Steek je iPod in de Windows 7-computer. stoppen dan iTunes.

7 Open "Deze computer" en dubbelklik vervolgens op het pictogram van uw iPod. Klik met de rechtermuisknop op de map 'iTunes' en kies 'Kopiëren'. Klik op 'Start' en vervolgens uw gebruikersnaam (recht boven "Documenten" en onder uw gebruikersnaam icoon), dubbelklik vervolgens op "My Music." Klik eenmaal op de map "iTunes" en druk op "Delete" om het te verwijderen. Druk vervolgens op "Ctrl + V" om de "iTunes" map van uw iPod te kopiëren naar uw Windows 7-computer.

8 Voltooiing van de overdracht van de dossiers, haal vervolgens uw iPod. Open iTunes en controleer of alle nummers op hun plaats zitten. Sluit vervolgens uw iPod opnieuw en op je iPod opnieuw te laden de nummers. Als u de bestanden handmatig over te dragen kunt u de muziek te slepen uit de bibliotheek raam naar uw iPod icoon. Je zult waarschijnlijk nodig om de "iTunes" map van uw iPod te verwijderen voordat het laden van muziek naar de iPod. Mis deze map niet verwijderen totdat u hebt gecontroleerd de muziek met succes overgebracht naar uw Windows 7-computer.

9 automatische synchronisatie mogelijk te maken door te klikken op het pictogram van de iPod in iTunes en te klikken op de tab "Samenvatting". Vinkt u het vakje naast en druk op "Handmatig muziek en video's beheren" "Apply" en druk op de knop "Sync" om uw iPod te synchroniseren met uw Windows 7 computer.