Hoe te converteren naar Flash Wink

"Wink" is een gratis programma waarmee computergebruikers om hun eigen tutorials creëren. Gebruikers kunnen de acties die zij uitvoeren op hun computer opnemen en opslaan van de opname voor anderen om naar te kijken. Dit is handig in het onderwijzen van mensen hoe te werken met software, als ze kunnen zien hoe bepaalde acties worden uitgevoerd. Bestanden worden opgeslagen in de "WNK" formaat, maar ze kunnen worden omgezet naar Flash-bestanden, zodat gebruikers die niet hebben knipoog geïnstalleerd op hun computer ook de presentaties kunt kijken.

instructies

1 Download de gratis "knipoog" software (zie bronnen) en installeer deze op uw computer.

2 Start het programma, klikt u op "File" en "Open" en selecteer het project "knipoog" (het bestand met de ".wnk" extensie) die u wilt converteren.

3 Klik op "Project" op de menubalk en klik op 'Instellingen'. Klik op de knop 'Bladeren' naast de optie "Output bestandsnaam" en selecteer een locatie op uw harde schijf waar u het geconverteerde bestand op te slaan.

4 Selecteer "Macromedia Flash" uit het drop-down menu naast de optie "Output File Type". Klik op de "Pijl" knoppen naast de "Frame Rate" instellingen om de frames per seconde voor het Flash-bestand te wijzigen. Hogere frame rates zal de animatie kijken gladder, maar verhoging van de bestandsgrootte. Een snelheid van 20 frames per seconde is meestal voldoende.

5 Klik en sleep de schuifregelaar naast "Cursor Movement 'in te stellen hoe glad het zal zijn in uw Flash-animatie. Hoe verder naar rechts u de schuifknop sleept, zal hoe ruwer de cursor beweging als mensen het Flash-bestand te bekijken. Dit zal weer invloed op de grootte van het Flash-bestand.

6 Klik op de knop "OK" als je eenmaal klaar bent met het veranderen van de instellingen om het venster te sluiten.

7 Klik op "Project" op de menubalk opnieuw en deze keer de optie "Render". De sneltoets is "F7" op uw toetsenbord. Het programma zal de knipoog project automatisch te converteren naar een Flash-bestand en sla het op de opgegeven locatie.