Hoe kan ik de harde schijf upgrade op een Asus G1

Hoe kan ik de harde schijf upgrade op een Asus G1


de prestaties van uw Asus G1's ernstig zou kunnen toenemen met een harde schijf upgrade als platters van de harde schijf sneller dan platters uw oude harde schijf draaien. laptop van uw G1 ondersteunt harde schijven die geen SATA-interface te gebruiken, zolang je een 2,5-inch laptop harde schijf te gebruiken. Zorg ervoor dat uw besturingssysteem kan herkennen wanneer u het systeem te installeren op uw nieuwe harde schijf.

instructies

1 Koppel uw Asus G1 computer los van de AC-adapter en verwijder de batterij.

2 Flip uw laptop over, zodat de onderkant naar boven gericht en verwijder de schroef op uw laptop harde schijf compartiment, gelegen aan de achterzijde op de linkerhoek. Verwijder het klepje.

3 Verwijder de vaste schijf die de schijf op zijn plaats en verwijder de schroeven in de vergadering rond het station. Til het station uit de vergadering.

4 Zet uw nieuwe harde schijf in de kooiconstructie, vast te draaien met dezelfde schroeven die u hebt verwijderd. Plaats het geheel in de laptop en vervang uw harde schijf klepje. Plaats de batterij op uw laptop, draai het terug over en zet hem aan.