Hoe kan ik Slow Motion en Fast Motion Effects in Final Cut Pro 5 Breng

U kunt de snelheid van een videofragment in Final Cut Pro 5 te wijzigen om langzame of snelle beweging effecten te creëren. Het veranderen van de snelheid van een clip kan helpen om redactionele problemen in een reeks op te lossen. In Final Cut Pro 5, kunt u clips langer of korter in de ruimte op te vullen, of het scheppen van meer ruimte. Met deze functie kunt u ook om bepaalde frames verschijnen op specifieke momenten in een volgorde.

instructies

1 Plaats de afspeelkop over de clip in de tijdlijn kunt u wijzigen. U kunt ook op en markeer de clip in de tijdlijn.

2 Klik op de knop "Wijzigen" aan de bovenkant van het scherm.

3 Selecteer "Speed". Een nieuw venster met de naam "Speed" zal openen zodra u de keuze te maken.

4 Pas de snelheid op de "Speed" pop-up menu. Verminder de snelheid op een waarde lager dan 100 procent voor langzamere beweging, of een verhoging van de snelheid op een waarde boven de 100 procent voor een snellere beweging.

5 Druk op "OK" als je eenmaal de juiste snelheid hebt gekozen.

Hints

  • Veranderen van de snelheid van een clip verandert ook de duur ervan. Als een clip in een reeks verlengt of verkort als gevolg van een wijziging van het toerental, alle clips nadat het rimpelen vooruit of terug naar Final Cut Pro 5's rimpel editing regels.
  • Om de "Speed" pop-up venster te openen, kunt u ook de controle-klik op de clip die u zal wijzigen en selecteer "Speed", of gewoon op "Command-J."