Hoe maak je een extra harde schijf installeren in een Dell Dimension 8400

Hoe maak je een extra harde schijf installeren in een Dell Dimension 8400


De Dell Dimension 8400 ondersteunt maximaal twee harde schijven, een optionele floppy drive en tot twee cd- of dvd-stations. Om het gemak in de aanpassing te maken, biedt Dell een extra set van de harde schijf rails om de extra harde schijf hechten aan voor de installatie. Het toevoegen van een extra harde schijf naar uw Dell Dimension 8400-computer verhoogt de capaciteit van de machine - het opslaan van uw bestanden op de extra harde schijf helpt voorkomen dat uw originele harde schijf van steeds te vol en kwetsen prestaties.

instructies

1 Sluit en sla alle geopende bestanden en programma's voordat afsluiten van de computer door te gaan naar "Start", "Computer uitschakelen", "Turn Off." Laat de computer volledig stilgelegd en de stroom uit voordat u verdergaat.

2 Schakel alle apparaten die op de computer.

3 Koppel uw computer tegen alle aangesloten kabels en apparaten, inclusief de voedingskabel, telefoonlijnen, USB, ethernet, toetsenbord, muis en speakers.

4 Verplaats de computer op een schone, goed verlichte werkvlak met minstens 30 cm extra ruimte aan de open klep te ondersteunen.

5 Leg de computer op zijn kant met de pijl aan de onderzijde van de behuizing benadrukt. Het gezicht van de achterkant van de computer voor de volgende stap.

6 Druk op de release knop aan de rechterkant van de computer weer met een hand terwijl omhoog te trekken op de cover met de andere hand gepositioneerd op de onderkant van de computer in de buurt van de pijl.

7 Druk op de knop aan de onderkant van de computer met een hand terwijl omhoog te tillen met je andere hand. De zaak zal openen vergelijkbaar met een koffer.

8 Verwijder de twee groene plastic harde schijf rails van de lege drive bay door ze voorzichtig omhoog te trekken en uit.

9 Bevestig de rails aan de extra harde schijf met de schroeven, die gemonteerd is aan de rails.

10 Verwijder de eerste harde schijf en verplaats het naar de onderste stationsvak door het loskoppelen van de stroom- en datakabels, in te drukken op de twee aangedreven rail tabbladen en zachtjes te schuiven van de bovenste drive bay vervolgens te schuiven in het onderste stationscompartiment totdat je hoort een klik voordat opnieuw bevestigen van de stroom- en datakabels naar de eerste harde schijf.

11 Schuif de extra harde schijf in de bovenste drive bay totdat u een klik hoort.

12 Sluit de voedingskabel van de stroomvoorziening naar de achterkant van de extra harde schijf.

13 Sluit het ene uiteinde van de SATA-kabel aan op de achterkant van de extra harde schijf en het andere uiteinde op een beschikbare SATA-poort op het moederbord.

14 Vouw alle interne kabels uit de weg om hen te beschermen, terwijl je de case cover te sluiten. Controleer of er geen losse onderdelen of gereedschap zijn in de computer.

15 Kantel de computer zaak naar beneden en druk op beide zijden van de kap tot het sluit en sluizen. Als de zaak niet op slot herhaalt u deze stap totdat de zaak deksel is bevestigd.

16 Sluit alle kabels en apparaten die zijn aangesloten op uw computer.

17 Sluit uw computer en apparaten aan op het lichtnet en zet ze allemaal op.

18 Raadpleeg de handleiding die met de extra harde schijf voor software-installatie-instructies die specifiek zijn voor dat station.

Hints

  • Terwijl in uw Dell Dimension 8400 gebruik sommige ingeblikte lucht te lichtvaardig spuiten het stof rond het interieur van de computer. Dit zal helpen om de levensduur van uw computer uit te breiden.
  • Dell adviseert dat alleen gecertificeerde onderhoudstechnici worden toegestaan ​​om te werken in de computer en stelt dat de schade veroorzaakt door niet-geautoriseerde service Dell zal niet worden gedekt door de garantie van Dell.
  • Gebruik een antistatische polsband en / of andere statische voorzorgsmaatregelen om statische schade aan uw computer te voorkomen.
  • Behandel alle onderdelen voorzichtig en geen aansluitingen niet dwingen. Kabels zijn over het algemeen gesloten maar op één manier worden ingebracht en het dwingen van deze elementen kan de component en / of uw computer beschadigen.
  • Plaats alle verwijderde onderdelen op een anti-statische zak of mat om ze te beschermen tegen statische ontlading terwijl u werkt.