Hoe maak je een PSP in MS Paint Draw

Ondanks het feit dat MS Paint in het algemeen wordt gebruikt voor eenvoudige tekeningen en gekleurde beelden, het lijkt erop dat een deel van de PSP-fan base is geïnteresseerd in hoe je een draagbare Sony PSP in de klassieke Windows-programma te maken. Technisch gezien, kun je alles in MS Paint te trekken, het kost gewoon tijd voor detail te krijgen toegevoegd aan uw imago.

instructies

1 Begin met contouren. Gebruik het potlood gereedschap of line tools om een ​​goede contour van de PSP te tekenen en schetsen in items zoals het scherm en gelaagde oppervlakken.

2 Gebruik cirkel tools om de opdracht knoppen en andere functies op te stellen. Trek het bijwonen van halve cirkels, inzoomen als je moet, om de manier waarop de functies worden opgewekt uit de PSP oppervlakte realistisch tekenen.

3 kleur met de kleur druppel of emmertje toe te voegen. zwarten en grijs toe te voegen aan de juiste schaduw te krijgen.

4 Onder andere een beeld op het scherm PSP en kleur deze in met heldere tinten voor het contrast na het grootste deel van de grijsschaal PSP kleuren worden gedropt.

5 Werk met een zware penseel of potlood aan eventuele ontbrekende functies toe te voegen, zoals groeven of gegraveerd letters.

Hints

  • Doe mock-ups. Probeer uw tekening af te breken in secties: het maken van gekleurde, gedetailleerde beelden in MS Paint kost veel werk. Het hele idee kan ontmoedigend op het eerste, maar als je je taak te scheiden in fasen, kan het meer vlot te laten verlopen.
  • Minimaliseer het gebruik van de vrije tekengereedschappen. Een ding dat gaat om je het realisme te doden is een hoop slordige lijnen met een potlood getekend. Gebruik line tools en gebruik ze overvloedig. Voor een gedetailleerd beeld, het gebruik van line tools heeft bijna robotachtige te zijn, net als Etch A Sketch meesters die spectaculaire beelden van de vele kleine lijnen te creëren. Neem de tijd en gebruiken detail om een ​​goede PSP maken in dit beeld te maken programma.