Hoe te spelen Flash Games

Een Flash-spel is een plug-in op basis van video game gemaakt met Adobe Flash-software (voorheen Macromedia Flash) dat online wordt gespeeld. Het is anders dan andere online games in dat als je nog niet over de plug-in, Flash, is geïnstalleerd, wordt u gevraagd om te downloaden en te installeren voordat zij in staat om het spel te spelen.

instructies

1 Zoek een site die flash games biedt. U kunt dit doen door het uitvoeren van een online zoektocht. Voer bijvoorbeeld "flash games" (met of zonder de aanhalingstekens) in een zoekmachine.

2 Bekijk de lijst met zoekresultaten en kies een website. We zullen gebruik maken van flash-games.net voor ons voorbeeld. Klik op het zoekresultaat om de pagina te laden.

3 Kies een spel dat je interesseert. Op deze site, hebben ze een top 10 lijst van games en een spel genaamd Jewel Quest is top spel, dus we zullen Jewel Quest spelen.

4 Klik op de titel van het spel. Als u niet beschikt over de Adobe Flash plug-in geïnstalleerd, wordt de pagina te laden met een blanco of geschaduwd out gebied waar het spel is te veronderstellen. Volg de aanwijzingen in uw browser om de plug-in te downloaden en te installeren.

5 Start uw browser, als je niet al je gevraagd. Zoek de site opnieuw en volg de links naar de wedstrijd. Als de plug-in correct is geïnstalleerd, zult u nu in staat zijn om te spelen.

Hints

  • Wees voorzichtig met het op online game sites. Als een site vraagt ​​u om vreemde bestanden te downloaden, af te sluiten onmiddellijk; ze kunnen zijn virussen.