Hoe kan ik het BIOS Password Reset op een Dell Dimension 745

Hoe kan ik het BIOS Password Reset op een Dell Dimension 745


De Basic Input Output System (BIOS) is een integraal onderdeel van uw Dell Dimension 745, omdat het een aantal belangrijke instellingen, zoals het geheugen snelheid en laarsapparaat orde regelt. Als de verkeerde instellingen worden gewijzigd in het BIOS, zal uw systeem crasht of zelfs stoppen opstarten helemaal niet, dus misschien wil je toegang tot de BIOS met een wachtwoord beperken. Om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen of opnieuw een bestaande, zal je nodig hebt om de BIOS menu, terwijl de computer opstart.

instructies

1 Start de Dell 745. Tik op de toets "F2" als de "F2 = Setup" optie aan de onderkant van het scherm verschijnt.

2 Wanneer u wordt gevraagd, typt u het huidige BIOS-wachtwoord dat u eerder hebt gemaakt en klik op "Enter." Tik op de pijl naar rechts om naar de Dell BIOS optie "Security".

3 Tik op de pijl omlaag om te navigeren naar "Set Supervisor Password." Druk op "Enter" om het huidige wachtwoord te wijzigen.

4 Typ het huidige Dell BIOS-wachtwoord en tik op "Enter" opnieuw. Beide typen in een nieuw wachtwoord of laat het veld leeg om duidelijk uit de BIOS-wachtwoord. Druk op "Enter" om de nieuwe BIOS-wachtwoord op te slaan.

5 Tik op de toets "F10" en markeer de optie "Ja". Tik op "Enter" om de wijzigingen aan de Dell BIOS op te slaan en de computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Uw Dell-computer heeft twee wachtwoorden die u kunt wijzigen van het BIOS. Het "Supervisor" paswoord beperkt de toegang tot de BIOS-menu zelf, terwijl de "User" wachtwoord toegang tot het besturingssysteem van de Dell's beperkt. U kunt een gebruiker het wachtwoord te creëren door het selecteren van de optie 'Set User Password "in het tabblad' Beveiliging '. Het gebruikerswachtwoord kan ook worden verwijderd door te kiezen voor de optie 'Clear User Password "op het tabblad" Security ".
  • Noteer de huidige BIOS-wachtwoord voordat de computer opnieuw op te starten. Er is geen manier om het BIOS-wachtwoord opnieuw in te stellen op uw eigen als u de originele wachtwoord bent vergeten. In dat geval dient u contact op te nemen met Dell's klantenondersteuning voor verdere hulp.