Hoe naar Alter Haarkleur in Photoshop

Photoshop maakt artistieke en nonartistic types zowel om prachtige foto's te maken. Veranderen van haarkleur in Photoshop wordt gedaan door veel professionele fotografen als een artistieke beslissing. Door het veranderen van iemands haar kleur, kunt u ze kijken meer ingetogen of meer wild. Hier zijn enkele tips om dat te doen.

instructies

1 Open Photoshop. Upload een foto die enkele haren zwerfhonden heeft en lichter van kleur. Dit proces werkt op donkerder haar, maar niet zo goed als op blond of grijs haar.

2 Maskeren het haar. Dit proces selecteert het gebied van het haar dat u wilt kleur. Als u op de "Q" toets op je toetsenbord zal het maskeren borstel te selecteren. Het is aan u hoeveel van het haar dat u de borstel overreden. Om de gehele kop van de haarkleur, voert u de borstel over de gehele kop.

3 Druk op "Q" weer, gevolgd door control-shift "I." Dit zal de verschijning van geperforeerde randen langs de haarlijn en het gebied dat u gemaskeerd geven. Zodra je dit ziet kun je "Select Layer Kleur." Met deze optie kunt u de kleur van het haar te selecteren.

4 Verzachten de kleur door het selecteren van de "Soft Light" optie in het "Lagen" drop-down menu. Dit zal de kleur een meer realistisch uiterlijk te geven. Als de kleur ziet er ook cartooneske voor het selecteren van "Soft Light", maak je geen zorgen, het hoort.

5 Het schoonmaken van de foto. Door de keuze van de kleur en het maskeren van de haar, kleur gemorst buiten beeld. Voor het opruimen van alle gebieden die u niet wilt gekleurd in, krijgen een gevederde borstel van de borstel menu. Gebruik deze borstel te vegen over gebieden van de foto die u niet wilt gekleurd. Het eindresultaat is realistisch veranderd haar.