Hoe maak je een Router Monitoring Tool gebruiken

Router monitoring software en tools zijn populair voor het helpen diagnosticeren netwerk problemen en problemen met het delen van bestanden en internet-verbinding. Ze variƫren van zeer eenvoudig te gebruiken om zeer ingewikkeld, afhankelijk van de router die u gebruikt en de software die compatibel is met het.

instructies

1 Kies een router die komt met zijn eigen software om het te controleren. Voor het instellen van de router met uw computer, installeer de software vanaf de cd in het pakket en voer het uit. Als u al een router, en het kwam niet met monitoring software, ga dan naar stap 2.

2 Zoeken naar fora met tips en aanwijzingen over de controle op de router die je hebt. Zoek een router monitoring software die goed werkt met uw router en uw behoeften. Vermijd de veralgemeende oplossingen.

3 Houd het probleem-rapportage aan de behoeften. Gebruik een controlesysteem dat hardnekkige problemen elke keer als ze komen of kunt u om te filteren op bepaalde fouten niet melden. Denk na over specifieke oorzaken voor specifieke problemen, omdat ze misschien niet echt problemen op alle. Het runnen van een virusscanner veroorzaakt een piek in het CPU-gebruik, en hetzelfde geldt voor het delen van bestanden. Er is een reden als er iets langzamer dan zij doorgaans doet actief is, en het is niet altijd de router of het netwerk.

4 Koop een pakket dat uw specifieke behoeften past en geeft u geen extra's die je niet gaat gebruiken. Hoe eenvoudiger de code in de software, hoe makkelijker het is om te gebruiken, krijgen patches en vast te stellen wanneer er een probleem is.