Hoe te snuiven Wireless Pakketten

Hoe te snuiven Wireless Pakketten


Snuiven draadloze packets kan illegaal zijn in uw rechtsgebied te zijn, vooral als je snuiven draadloos internetverkeer voor illegale doeleinden. Als u snuiven draadloze pakketten van uw thuisnetwerk alleen voor educatieve doeleinden, zal de praktijk geoorloofd, tenzij anders door de wet in uw rechtsgebied is verboden. Ga voorzichtig te werk, en zorg ervoor dat alle lokale wetten te controleren.

Wat zijn wireless Pakketten

Digitale informatie, uitgezonden door een draadloze router op een computer of ander apparaat, wordt verzonden draadloze packets. Dus elke website die u bezoekt, of alle informatie die u downloaden van het internet, zal uw computer in de vorm van een netwerk pakket worden verzonden. Deze pakketten zijn de verzender en de ontvanger van IP-adressen, informatie die nodig is om het pakket te bereiken zijn bestemming, en een deel van de door u gevraagde informatie. Typische pakketten ofwel 1000 of 1500 bytes.

packet Analyzers

Packet analyzers, of packet sniffers, zijn een soort van software die wordt gebruikt die kan onderscheppen en log verkeer over een computernetwerk wordt verzonden. Om de draadloze pakketten snuiven, moet u downloaden en installeren van een packet analyzer. Er zijn veel populaire packet analyzer programma's, waaronder Wireshark, Snoop, Capsa, NetScout en SkyGrabber. Het pakket analyzer die u moet gebruiken hangt af van uw behoeften.

rechtmatige Bestedingen

Er zijn veel legale toepassingen voor packet analyzers waaronder: monitoring verkeer op uw thuisnetwerk, het opsporen van problemen met het netwerk of het netwerk misbruik door andere partijen, het isoleren van een problematische systeem op een netwerk, het verzamelen van statistieken netwerk en andere educatieve doeleinden. Google heeft network analyzers rond de VS op onbeveiligde draadloze netwerken zonder toestemming gebruikt; de wettigheid van deze praktijk is discutabel, en vanaf 2011 Google wordt geconfronteerd met kosten in het kader van de federale aftappen act.

Hoe te snuiven Wireless Pakketten

Om de draadloze pakketten snuiven, hebt u een computer nodig met een draadloze netwerkkaart, en je moet een pakket analyzer installeren. Vervolgens moet u uw packet analyzer om te werken met uw draadloze netwerkkaart te configureren. Niet alle draadloze netwerken kaarten kunnen worden gebruikt voor deze procedure, dus je kan nodig zijn om een ​​speciale draadloze netwerkkaart uitgerust met promiscue code aan te schaffen. Vervolgens moet u de nodige filters instellen om het pakket analyzer. Common filters bevatten specifieke IP-adressen of specifieke kanalen op een Wi-Fi network.The packet capture-apparaat op uw packet analyzer toont nu de pakketten via draadloze netwerken in uw gebied wordt uitgezonden. Analyse van deze pakketten zullen vereisen diepgaande kennis van internet en Wi-Fi-technologieën.