Hoe geloofwaardig webpagina's te identificeren

Voordat u zaken doet met een website of het verstrekken van persoonlijke informatie, check de geloofwaardigheid van de site. Het onderzoeken van een web bedrijf voor het gebruik van haar diensten kan een oplichterij te voorkomen. Zelfs wanneer het proberen om een ​​bekende site te gebruiken, kunt u een nep webpagina ontworpen om te kijken als het echte ding, die uw informatie te stelen door tegenkomen "phishing". Het loont om de pagina die u op controleren.

instructies

oplichting voorkomen

1 Voer een snel zoeken op het web op de naam van een bedrijf voor het gebruik van de website voor de eerste keer. Als het bedrijf andere mensen in het verleden heeft opgelicht, kon de bespreking van dit komen om u te waarschuwen.

2 Onderzoek verslag van het bedrijf met een betrouwbare bron, zoals het Better Business Bureau of een van de vele online review sites. Vermijd bedrijven met slechte prestaties verslagen.

3 Kijk op de webpagina voor contactinformatie. Een geloofwaardige website biedt een aantal manier om contact op met de medewerkers. Bellen naar een support nummer, als de pagina één, om te controleren of het verbindt.

4 Vergelijk de informatie die de webpagina presenteert met informatie van andere locaties. Vermijd onbekende Web winkels met de prijzen drastisch lager dan de reguliere winkels. Ze kunnen verkopen knockoff producten of het stelen van uw credit card gegevens.

Het vermijden van Phishing

5 Typ website adressen handmatig. Na koppelingen in een e-mail kan leiden tot een nep-website ontworpen om de informatie die u typt in te stelen. Als gekoppeld aan een pagina van elders op het web, check de adresbalk om te bevestigen dat je op de juiste plaats.

6 Controleer de veiligheid van de pagina om te bevestigen dat je op een beveiligde verbinding wanneer verwacht. Kijk voor een slotje, hetzij op de statusbalk of de adresbalk, of een gekleurde tab op het icoon links van het adres in Firefox. Als u op deze geeft informatie over de beveiliging van de website.

7 Controleer of alle aanspraken over uw account op een website alvorens te handelen op. Als u een e-mail te beweren uw account heeft een probleem, typt u in de site handmatig en log in om te controleren.

8 Let op eventuele onregelmatigheden op websites. Phony pagina's hebben vaak spelfouten, slechte grammatica of andere eigenaardigheden die als verschillend van de officiële pagina opvallen.

Hints

  • Als u denkt dat u het slachtoffer van phishing, een bezoek aan de echte website en uw wachtwoord en alle andere informatie die u gebruikt op de valse site te wijzigen. Neem contact op met uw credit card provider als het aantal in gevaar is.