Hoe te Lege Ruimte reinigen op een harde schijf

Hoe te Lege Ruimte reinigen op een harde schijf


Na een paar jaar, kan computers beginnen te traag draaien. Dit is deels te wijten aan bestanden en programma's worden continu toegevoegd en verwijderd uit de harde schijf van de computer, die informatie opslaat. Zelfs nadat bestanden worden verwijderd, kunnen zij de resterende informatie achter te laten en programma's kunnen hele mappen vol bestanden achter dat een doel niet langer dienen te verlaten. Drive-reiniging programma's kunnen ontdoen van deze resten, die zal ruimen de vrije ruimte op uw harde schijf en aanzienlijk de snelheid van uw computer.

instructies

1 Kies een programma om uw schijf schoon te maken. De veiligste manier om dit te doen is door te gaan naar een elektronica winkel en de aanschaf van een legitiem programma, zoals Drive Scrubber, System Mechanic of Fix-It Utilities 10 Professional. Een verscheidenheid aan gratis schoonmaakmiddelen zijn beschikbaar op het internet; echter moet worden opgemerkt dat veel malware, spyware en andere schadelijke programma's zich zullen voordoen als antivirus- of drive-schoonmaken van hulpprogramma's om u te verleiden tot ze te installeren. Als je wilt dat een gratis programma, te zoeken naar reviews en alle andere informatie over de software alvorens het te downloaden om ervoor te zorgen dat het veilig is om te gebruiken.

2 Installeer de drive-reiniging software. Zodra dit is gebeurd, kunt u de installatie-cd te verwijderen, maar je kan hebben om uw computer opnieuw opstarten om de installatie te worden ingevuld. Gooi de installatie-cd. Eén van de voordelen van het kopen van drive-schoonmaken software is dat u extra computers die u wilt gebruiken op kunnen hebben, en veel programma's kunt u uw registratie uit te breiden tot 3-5 andere apparaten.

3 Open uw software en voer de aandrijving sanering. Wees voorzichtig bij het kiezen van hoe dit te doen. Deze programma's kunnen ook volledig veeg uit een harde schijf in het geval dat u probeert om uw computer te verkopen en niet wilt hebben resterende informatie over LV of als u de drive van al haar informatie kwijt en uw besturingssysteem opnieuw installeren. U kunt ook kiezen welke specifieke station dat u wilt reinigen. Dit is ideaal als u werkt met dubbele besturingssystemen of gebruik maakt van een schijf om programma's te beheren en een andere om bestanden op te slaan.