Hoe te beginnen een blog Meme

Een blog meme kan een leuke oefening die is heel erg als een spel van tag in de blogosfeer zijn. Het kan doen verschillende dingen zoals: worden intrigerend, geef je iets om over te schrijven op je blog, betrekken anderen in een online game en maak verkeer op uw blog.

instructies

1 Denk aan een idee van iets om uw meme beginnen over. Memes zijn meestal een reeks vragen. Hier zijn een paar voorbeelden: Noem vijf dingen over jezelf niemand zouden in het algemeen denk; Noem uw vijf favoriete boeken.

Een blog meme kan over van alles.

2 Schrijf een vermelding in uw blog het beantwoorden van de vragen en het identificeren van de blog als een meme.

3 Zeg tegen de regels van de meme in uw blog. De regels zijn je eigen te maken, maar over het algemeen zal een meme een vraag te identificeren, beantwoord de vraag en stelt regels voor anderen om deel te nemen aan de meme. De regels zou kunnen zijn dat u 1) antwoord op de vraag, 2) Geef krediet aan de klap uit en 3) Koppel uw antwoorden op de oorspronkelijke blog en 4) Tag nieuwe mensen om deel te nemen.

4 Tag anderen te treden tot de meme. Dit wordt vaak gedaan door het creëren van een link naar hun blog in de meme blog. Om een ​​link te maken, schrijven de volgende verklaring met de link naar blog van de persoon ingesloten. In dit voorbeeld wordt de ehow.com gebruikte website:
Ik taggen Ehow deelnemen aan deze blog meme.
Gebruik (a href = http: //www.ehow.com) ehow (/ a) deel te nemen aan deze meme.
Vervang de open beugel met het karakter <en de gesloten beugel met het karakter>

5 Commentaar op de blog van de tag persoon, hen uit te nodigen om uw blog te bezoeken om deel te nemen in het spel. Dit kan belangstelling van andere kijkers van de gelabelde blogs te genereren naar uw blog te zien ook.

Hints

  • Check out de gelabelde blogs om te zien hoe de blog meme evolueert. Het plezier van de meme proces is dat je belangstelling te wekken, deelnemen aan een leuk spel waar je reacties van anderen te lezen op uw vragen en te zien wat er gebeurt met de oorspronkelijke regels als ze veranderen in nieuwe. Het kan een heel leuk worden.