Hoe maak je een Acer LCD beeldscherm vervangen

Hoe maak je een Acer LCD beeldscherm vervangen


Acer LCD schermen zijn geïnstalleerd via een kabel die door het scharnier loopt en laptop is aangesloten op het moederbord. Deze kabel, samen met het scherm frame, moet worden verwijderd om het scherm te vervangen. Als u genieten van het werken met computers zal deze wijziging uw laptop te verbeteren met het scherm van uw keuze. Het is ook een oplossing die u zal toestaan ​​om verder te gaan met behulp van uw laptop als het scherm leeg is of wordt "korrelig" met een aantal defecte pixels.

instructies

1 Verwijder het plastic scherm bezel (gieten), die uw laptop scherm Acer omringt door nieuwsgierige van de schroefdoppen op de hoeken van de molding met een kleine platte schroevendraaier. Draai de schroeven waarmee de molding hechten aan het frame met een Phillips schroevendraaier.

2 Verwijder de schroeven waarmee het LCD-scherm hechten aan het frame van de Acer met een kleine Phillips schroevendraaier. Er is een bevestigingsschroef in elke hoek.

3 Trek het LCD-scherm naar voren. Trek het tabblad gele en schuif de kabel uit de connector. Schuif het volledige scherm uit het frame van de computer.

4 Plaats de nieuwe LCD-scherm in het frame. Kantel naar voren, sluit vervolgens de kabel aan op de aansluiting op de achterkant. Vervang de gele strip met een nieuwe plastic strip aan de connector dekken.

5 Stel de nieuwe LCD-scherm in het frame en installeer de vier hoek schroeven met een Phillips schroevendraaier.

6 Stel de bezel molding weer op de laptop frame en de schroeven die u in stap 1 verwijderd Zodra de schroeven zijn geïnstalleerd opnieuw te installeren, plaatst u de doppen weer op het frame door te drukken in de gaten.

Hints

  • Als u besluit om de omvormer vervangt, verwijdert u de twee schroeven die het op zijn plaats te houden, verwijder vervolgens de raad van bestuur en een nieuwe te installeren voordat u het nieuwe LCD-scherm te installeren.