Internet Connection Sharing Fout: Ik kan geen verbinding maken met internet

Als u geen verbinding met het internet en een internetverbinding delen foutmelding krijgt, te beginnen met de eenvoudige dingen die verkeerd zou kunnen zijn en te verplaatsen naar de meer complexe. Internet-verbinding "delen" heeft betrekking op het gebruik van een computer in een netwerkomgeving systeem om verbinding met het internet. Andere computers in het systeem aandeel dat verbinding via een bedrade of draadloze router.

Network Troubleshooter

Gebruik de Windows 7 "Network Troubleshooter" om de verbinding probleem te vinden. Open de "Network Troubleshooter" na ontvangst van uw "Internet Connecting Sharing" bericht door te klikken op "Diagnose" of "Problemen" op het scherm. De andere optie is om met de rechtermuisknop op het pictogram "Network Connection" in de taak-bar en te kiezen voor "Problemen oplossen." Volg de "Wizard" aanwijzingen op het scherm. De wizard doorloopt een reeks stappen en brengt een lijst van potentiële problemen en vraagt ​​u om het probleem op uw systeem ondervindt. De wizard systeem zal bieden tot oplossingen voor de vaststelling van het probleem of kan het probleem automatisch wilt oplossen, afhankelijk van de aard van het probleem. Het zal dan zorgen voor een scherm, zodat u om te controleren of het probleem is verholpen.

Modem en router

Controleer of de modem en de router indicator lampjes branden en dat de modem verbinding maakt met internet. Als het heeft geen verlichting of een of twee van de lichten uit zijn, zoals "Transmit" en "ontvangen," er is een modem verbinding probleem. Controleer of de lijn voor de Internet-verbinding voegt direct in de modem "Line In" en een lijn verbindt van de modem naar de router in de sleuf die zegt "Internet." Lampjes op de modem, op basis van het type, kunnen onder "LAN", "Transmit ',' Ontvangen", "System" en "Power". Lampjes op de router kunnen de individuele computer aansluitingen "Power", "Internet" "WLAN" alsook. Reset ofwel de modem of router door de toegang tot de reset-knop of de apparatuur uit. Wacht ongeveer een minuut voordat het apparaat weer aan. Deze stap, een zogenaamde "cold reboot," verdwijnt vaak modem of router problemen.

Als dat niet werkt, toegang tot de modem of router via de webbrowser door te typen in de adresbalk "192.168.0.1" of gebruik het adres dat door de fabrikant, die internetconnectiviteit niet nodig om toegang te krijgen. Deze actie zal een scherm dat een "Problemen met Connection" -functie biedt, indien beschikbaar. Na het selecteren van "Problemen met Connection ', de modem of router loopt door een reeks van self-directed tests en geeft een scherm met de resultaten wijzen op wat er moet gebeuren. Als de lampjes niet na deze stappen voor probleemoplossing gaat branden, moet u contact opnemen met uw Internet service provider of fabrikant van de router, zoals het probleem ligt bij de apparatuur of de dienst.

Internetverbinding

Als de modem en router operationeel zijn, kan het probleem met de manier waarop de internetverbinding is geconfigureerd op uw computer. Verwijder de bestaande verbinding door met de rechtermuisknop te klikken op de "Internet Connection," in het "Network and Sharing Center", en in het pop-up menu dat verschijnt de optie "Delete". Nadat de verbinding van het "Network and Sharing Center", toegankelijk via het schrappen van "Configuratiescherm", dubbelklik op "Verbinding maken met het internet", en volg de stappen van de "Internet Connection" wizard.

Internet Connection Sharing

Controleer de host-computer heeft "Internet Connection Sharing" ingeschakeld. Op de Windows 7-computer, "Network Connections", door te klikken op "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm." Type "adapter" in het zoekvak, en dan een keer het "Network and Sharing Center" opent klikt u op de "View Network Connections. "Selecteer de verbinding die u wilt delen door met de rechtermuisknop op te klikken en selecteer 'Eigenschappen'. als je niet als beheerder bent aangemeld, moet u het wachtwoord in te typen. Selecteer het tabblad" Sharing "en kies dan "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via deze computer's Internet Connection," door te klikken op de doos.

instellingen

Elke computer moet de netwerkinstellingen juist geconfigureerd bij het verbinden met het internet via een andere gateway of computer. Op de afzonderlijke computers in het netwerk, opent u 'Internet-opties, "door de toegang tot de" Control Panel "functie op de computer. Selecteer "Verbindingen," en kies dan "Nooit een verbinding kiezen." Selecteer "LAN-instellingen" en in het dialoogvenster dat verschijnt onder 'Automatische configuratie, schakel het "instellingen automatisch detecteren" en "te gebruiken automatische configuratie script" selectievakjes dus ze worden niet gecontroleerd. Onder de "Proxy Server," ook duidelijk de "Gebruik een Proxy Server" box en klik op "OK."