Hoe om M4A converteren naar OGG

Hoe om M4A converteren naar OGG


De M4A bestandsindeling wordt gebruikt om audiobestanden compatibel met de Apple iTunes-programma te houden. Hoewel het formaat wordt veel gebruikt en kan gespeeld worden met veel van de meer populaire muziekspelers, zijn er enkele afspelen van audio programma's die niet M4A bestanden herkennen. Als u wilt een M4A muziek-bestand te converteren naar de OGG bestandsextensie, alles wat je nodig hebt is een audio-conversie programma dat kan worden gedownload van het internet.

instructies

1 Navigeer uw browser naar een website die een M4A to OGG conversie programma zoals "OJOsoft Audio Converter" of "River Past Audio Converter" heeft (zie bronnen hieronder). Download de audio-conversie programma en vervolgens de installatie bestand uit te voeren.

2 Hoe om M4A converteren naar OGG

Zoek het pictogram aan de bovenkant van het scherm aangeduid als "To OGG." Klik op de knop om het programma om te zetten naar de OGG-bestandsformaat te vertellen.

3 Hoe om M4A converteren naar OGG


Klik op de "Browse" knop aan de linkerkant van de "Name Input File" rubriek. Navigeren door de verschillende mappen op uw computer en vind de specifieke M4A bestand dat u wilt converteren naar de OGG-formaat.

4 Klik op de naam van het audiobestand en klik op 'Openen'. Scroll naar beneden naar de rubriek bestempeld als "Folder Output File" en klik op de "Browse" knop onder het kopje.

5 Zoek de map op uw computer waar u het geconverteerde OGG-bestand op te slaan. Klik op de map en selecteer de knop "OK".

6 Hoe om M4A converteren naar OGG


Klik op de knop "Convert" in de rechter benedenhoek van het venster. Wacht tot het conversieproces te beginnen, en klik vervolgens op de knop "Finish" om het M4A bestand te converteren naar de OGG-bestandsformaat.

Hints

  • Als u wilt dat de geconverteerde OGG-bestand naar de originele M4A bestand volledig vervangen, laat de optie 'Output File Folder "leeg.
  • U kunt meerdere M4A bestanden te converteren in een keer door nogmaals op de knop "Bladeren" en het toevoegen in een ander bestand moet worden geconverteerd.
  • Maak een reservekopie van uw originele M4A bestand naar een andere map voor het begin van het conversieproces. Zorg ervoor dat u een extra kopie voor het geval de conversie mislukt of de computer crasht tijdens het conversieproces, beschadiging van het bestand.