Hoe tem je een draak in Tumblr Train

De film "How To Train Your Dragon" heeft een aantal officiële en ventilator websites, waaronder een aantal op de populaire social networking site Tumblr. U kunt lezen over de film, deel uw fan art en video's bekijken over hoe het werd gemaakt door de toegang tot sites op Tumblr.

instructies

1 Type "HowToTrainYourDragon.Tumblr.com" in uw webbrowser en druk op "Enter", wordt u doorverwezen naar de officiële Tumblr blog voor de film, die interviews met cast en crew leden, fabrikanten bevat "How To Train Your Dragon", zoals evenals de auteur van het boek en de scenarioschrijvers van de film. De site heeft ook informatie over waar de DVD van de film en nieuws te vinden over de aankomende vervolg. Je hoeft geen lid te worden van Tumblr voor toegang tot de site.

2 Typ "fyeahhowtotrainyourdragon.tumblr.com" in uw webbrowser en druk op "Enter" om toegang te krijgen tot de top Tumblr fan site voor de film. Deze site bevat veel geanimeerde Jpegs uit de film, fan art, alsmede algemene postings over genot van de film ventilator. Je hoeft geen lid te worden van Tumblr voor toegang tot de site.

3 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de Tumblr homepage naar de website te gaan. Typ "fyeahhowtotrainyourdragon.tumblr.com" in uw webbrowser om de fan site in te voeren. Op de hoofdpagina klik op de knop 'Verzenden'. Dit zal trekken van een inzending venster waarin u de html voor uw fan art of JPEG's uit de film kunt invoeren. Klik op het vakje "Ik heb de Algemene Voorwaarden van Submission Accepteren" in en klik op 'Verzenden' om uw inzending af te ronden. Na het klikken op te leggen, zal uw inzending op de homepage van de fan site.