Hoe maak je een Wireless USB Adapter Antenne wijzigen

Hoe maak je een Wireless USB Adapter Antenne wijzigen


USB Wi-Fi adapters zijn ongelooflijk flexibel apparaten als het gaat om een ​​computer aan te sluiten op een draadloos netwerk. Terwijl de meeste direct in de USB-poort die ze gebruiken zijn aangesloten, is het makkelijk om een ​​verscheidenheid van methoden gebruiken om hun bereik, methoden die veel gemakkelijker dan de uitbreiding van het bereik van een ingebouwde of PCMCIA draadloze kaart zijn uit te breiden.

instructies

De voorbereiding van de Zeef

1 Een gat in de bodem van de zeef met een scherp mes. Het is waarschijnlijk het gemakkelijkst om dit te doen door het kappen in de parabolische kom-vorm van boven. Het gat moet net groot genoeg om het stopcontact einde van uw USB-verlengkabel toe te zijn. Snijd een beetje probeer dan het snoer. Het is veel makkelijker om een ​​gat groter dan het is om het kleiner te maken.

2 Voer de mofeinde van de USB verlengkabel via de bodem van de zeef. Het zou heel goed passen in het gat hebt gemaakt. Als het los, of valt uit met een lichte sleepboot, zorgvuldig bevestig de aansluiting naar de basis van de zeef met warme lijm. Wees erg voorzichtig om geen lijm te krijgen in de USB-aansluiting zelf!

Optioneel: Zodra de aansluiting is veilig in de zeef, kunt u kabel-bind de USB-verlengkabel aan het handvat om op te treden als trekontlasting. Hierdoor zal helpen voorkomen dat de kabel van loskomen.

3 Sluit uw USB Wi-Fi adapter in het stopcontact einde van de verlengkabel. Er zij stevig gecentreerd op de basis van de zeef en wijzen recht omhoog. Stel de plaatsing van de kabel en de adapter totdat de adapter wordt gecentreerd.

4 Steek het andere uiteinde van de USB-verlengkabel in uw computer en controleer of alles werkt. Je moet nu in staat om betere draadloze signalen door te wijzen de zeef op verschillende access points te ontvangen. Bevestig de handgreep van de zeef om een ​​geschikte object, of hou het gratis als u wilt in staat zijn om de antenne in verschillende richtingen wijzen op wireless access points te vinden.

De antenne werkt omdat het metalen gaas van de zeef weerspiegelt radiogolven, net als een schotelantenne. Dit maakt de antenne van de USB Wi-Fi-adapter is veel meer gericht, maar verbetert de ontvangst en verzending capaciteiten.

Hints

  • U kunt de zeef en USB Wi-Fi adapter met non-metallic lak verf om het beter te passen bij uw interieur.
  • Als je weet hoe je de hendel te beveiligen, wijzigingen aan het handvat je gaat voordat u begint met de zeef te wijzigen. Elk werk dat je doet zal veel gemakkelijker zonder kabel in de weg staan.
  • Wees zeer voorzichtig bij het snijden, kan een gemiste cut maken het erg moeilijk om de verlengsnoer te beveiligen.