HP TouchSmart Tm2t Vs. Apple iPad

HP TouchSmart Tm2t Vs. Apple iPad


Apple bracht de eerste generatie iPad in april 2010. HP vrijgegeven van de tm2t in juni 2010. Hoewel ze waren directe concurrenten bij het loslaten, de iPad en tm2t aanzienlijk verschillende apparaten. De iPad is een touch-screen tablet computer met een virtueel toetsenbord. De tm2t is een laptop computer met een roterende zeef waardoor deze kan functioneren als een tablet ook. De specificaties van de twee apparaten verschillen aanzienlijk.

Size and Battery

De iPad meet 7,5 inch breed, 9,6 inches lang en 0.5 inch dik op het dikste punt. Hij weegt 1,5 pond. voor optionele upgrades en accessoires. De tm2t aanzienlijk groter en zwaarder. Het meet 12 inch breed, 9,3 inch diep en 1,5 inch dik op het dikste punt. 4,4 lbs. voor optionele upgrades en accessoires, de tm2t is bijna verdrievoudigen het gewicht van de iPad. De iPad heeft een 25-watt-uur lithium-polymeer batterij die het apparaat biedt met een gemiddelde van 10 uur levensduur van de batterij. De tm2t heeft een zes-cell oplaadbare lithium-ion batterij die de computer voorziet van een gemiddelde van vijf uur van de levensduur van de batterij.

Processor, geheugen, opslag

Op het gebied van de verwerking, geheugen en opslag specificaties, wordt de tm2t beter uitgerust rondom. De tm2t is gebouwd rondom een ​​Intel Core i3-U330-processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. De iPad is voorzien van een Samsung-Intrinsity Apple A4-processor met een kloksnelheid van 1,0 GHz. Voor het geheugen, Apple outfits de iPad met 256 MB RAM. HP voorziet standaard uitvoeringen van de tm2t met 3GB RAM-geheugen, uitbreidbaar tot maximaal 8GB. Voor de opslag, Apple verkoopt de iPad uitgerust met 16, 32 of 64 GB on-board opslag. HP verkoopt standaard uitvoeringen van de tm2t met 500GB van on-board opslag. De tm2t heeft ook een geïntegreerde vijf-in-een geheugenkaartlezer.

Display en Multimedia

De tm2t is voorzien van een 12,1-inch roterende touch-screen display met een native resolutie van 1200 x 800 pixels. Een ATI Mobility Radeon HD 5450-videokaart handvatten graphics op de tm2t. De Radeon HD 5450 beschikt over 512 MB discrete graphics geheugen. De iPad heeft een 9,7-inch LED-backlit TFT touch-screen display met een native resolutie van 1024 x 768 pixels. Het scherm van de iPad samenwerkt met het apparaat aan boord accelerometer, magnetometer en ambient light sensor.

extra Verschillen

De iPad draait op Apple's iOS4 besturingssysteem, terwijl de tm2t draait op het Microsoft Windows 7 besturingssysteem. De tm2t heeft drie USB 2.0-poorten, een HDMI-poort, Ethernet-poort, VGA-monitor-uitgang, hoofdtelefoonuitgang en audio-ingang. De iPad heeft een USB-poort en een audio-uitgang. Beide apparaten beschikken over Bluetooth 2.1 met EDR ondersteuning. De tm2t heeft een ingebouwde 802.11b / g / n draadloze LAN-kaart in vergelijking met een 802.11 / a / g / n kaart voor de iPad. Apple verkoopt verbeterde versies van de iPad met mobiele connectiviteit, zodat gebruikers bepaalde elementen van het apparaat over een 3G-verbinding te bedienen.