Do You Laad de Kindle voordat u deze inschakelt?

Do You Laad de Kindle voordat u deze inschakelt?


De Kindle is een elektronisch boek, of een e-boek, lezing apparaat dat laat je ook downloaden en lezen van digitale kranten, tijdschriften, blogs en andere digitale content. Het apparaat is voorzien van een accu die is oplaadbaar via de USB-poort van uw computer of onafhankelijke lader van het apparaat. Voordat u en het gebruik van uw Kindle voor de eerste keer, heb je nodig om hem op te laden.

De batterij opladen via een computer

Wanneer je eerste aankoop of het verwerven van uw Kindle, sluit het kleinere uiteinde van de USB-kabel van het apparaat in de USB-poort aan de onderkant van de Kindle. Sluit het grotere uiteinde van de kabel in een beschikbare USB-poort van uw computer, behalve één op uw toetsenbord, monitor of stand-alone USB-hub --- deze USB-poorten mogelijk niet genoeg stroom voor de Kindle. Zorg ervoor dat uw computer is ingeschakeld en niet in "Standby", "Slaapstand" of "Sleep" -modus. De "USB Drive Mode" dialoogvenster verschijnt op het scherm van uw Kindle met vermelding van het apparaat is aangesloten op uw computer en het opladen.

De batterij opladen via een Power Adapter

U kunt uw Kindle ook opladen door de stekker het grotere uiteinde van de USB-kabel van het apparaat in de USB-poort van de Kindle voedingsadapter. Steek de voedingsadapter in een stopcontact.

Batterij opladen Time en Life

Het duurt ongeveer vier tot zes uur om uw Kindle volledig op te laden. batterij-icoon van het apparaat zal continu groen weergegeven wanneer het apparaat volledig is opgeladen. Nadat het opladen is voltooid, kunt u uw Kindle gebruiken voor maximaal 10 dagen voordat je nodig hebt om het apparaat weer op te laden. Om de levensduur van de batterij van het apparaat uit te breiden tot een maand, schakelt de draadloze internet verbinding via de knop "Menu" door het selecteren van "Turn Wireless Off." Om draadloze verbinding weer in te schakelen, druk op de "Menu" knop en selecteer "Turn Wireless On".

Het gebruik van het apparaat tijdens het opladen

Wilt u uw Kindle gebruiken tijdens het opladen, moet je "Unmount" of "Eject" van het apparaat via de USB poort van uw computer. Indien aangesloten op een Windows-computer, klikt u op "Start" en "Computer." Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Kindle" en klik op "Eject." Indien aangesloten op een Mac, houdt u de toets "Control" en klik vervolgens op het pictogram "Kindle" op uw Mac-desktop. Een submenu zal verschijnen. Klik op "uitwerpen."

Aan de macht op de Kindle, schuift u de "Power" knop aan de rechterkant.